Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe Volvo Xc40?

În cazul în care detectezi asta când te întorci, volanul lui Volvo Xc40 scârțâie , și acesta este un zgomot persistent, apare în general atunci când sunteți la viteze mici și virați fără probleme, dar poate fi cauzat de o serie de diferite tipuri de probleme frontale. Poate că nu este o problemă semnificativă, dar dacă este un zgomot recurent, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să creeze acest document pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă caracterizați problema. Pentru aceasta, mai întâi vom arunca o privire asupra împrejurării unui volan Volvo Xc40 care scârțâie atunci când vă întoarceți și apoi pentru a concluziona, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii dvs.

IDENTIFIC CĂ VOLANUL MEU Volvo Xc40 scârțâie când mă întorc

Dacă detectați că volanul Volvo Xc40 scârțâie când vă întoarceți , există două declanșatoare clasice care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, aproape sigur din cauza condițiilor climatice și meteorologice. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și unitatea motorului. Pentru a scăpa de ea, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul unității motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă aceasta este circumstanța, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi garantată și veți face inevitabil întâmpinați mai multe dificultăți la întoarcerea roților, iar volanul Volvo Xc40 va scârțâi . În consecință, direcționați blocul unității motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica sursa zgomotului, verificați o pagină de internet despre factorii diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volvo Xc40 care vă vor ajuta să descoperiți cauza.

Weiterlesen:
Cum pornesc un Volvo Xc40?

SIMT VOLANUL MEU Volvo Xc40 scârțâind și vibrând

În cazul în care, în plus, la scârțâit al volanului Volvo Xc40 dvs., percepeți o vibrație când vă întoarceți , în consecință, problema este cu siguranță mai serioasă. De fapt, vibrațiile pe care le percepi în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor dezvălui adesea o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a identifica cauza scârțâitului și vibrației volanului Volvo Xc40, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați locul exact al acestor două semne de boală și înlocuiți sau reparați elementul afectat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector