Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe volvo v90?

În cazul în care îl identifici când te întorci, volanul tau volvo v90 scârțâie , și acesta este un zgomot repetat, în cele mai multe cazuri apare atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar poate fi cauzat de o serie de diferite tipuri de probleme frontale. Poate că nu este o problemă importantă, dar dacă este un zgomot recurent, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să scrie această pagină pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă caracterizați problema. Pentru asta, mai întâi vom examina cazul unui volan volvo v90 care scârțâie când te întorci, iar apoi să închei, dacă ești expus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii tale.

IDENTIFIC CĂ VOLANUL VOLVO V90 AL MEU SCĂRTĂ CÂND MĂ ÎNTORC

Dacă identificați că volanul tău volvo v90 scârțâie când te întorci , există două declanșatoare tradiționale care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza vremii și a condițiilor meteo. Dacă este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și unitatea motorului. Pentru a o elimina, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul unității motor și habitaclu și să ungeți mecanismul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi garantată și veți face inevitabil simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul volvo v90 va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul unității motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica originea zgomotului, verificați o pagină web despre factorii diferitelor zgomote atunci când rotiți volanul volvo v90, care vă va ajuta să localizați cauza.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe volvo v90?

SIMT VOLANUL MEU VOLVO V90 SCÂRTÂND ȘI VIBRÂND

În cazul în care în plus față de scârțâind volanul volvo v90, simțiți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este cu siguranță mai serioasă. De fapt, vibrațiile pe care le experimentați în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor arăta adesea o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn de avertizare al unui angrenaj care nu se mai rotește eficient. Pentru a afla cauza care scârțâie și vibrează volanul dumneavoastră volvo v90, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați locul exact al acestor două simptome și înlocuiți sau reparați componenta afectată.

Ссылка на основную публикацию