Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe volvo v40?

În cazul în care aflați că atunci când vă întoarceți, volanul tau volvo v40 scârțâie , și acesta este un zgomot recurent, în cele mai multe cazuri apare atunci când sunteți la viteze mici și virați fără probleme, dar poate fi din cauza mai multor tipuri diferite de preocupări frontale. Poate că nu este o problemă importantă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să scrie acest document pentru a vă ajuta să descoperiți mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă definiți problema. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica împrejurările unui volvo volvo v40 care scârțâie atunci când vă întoarceți și apoi vom concluziona dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile autovehiculului dvs.

IDENTIFIC CĂ VOLANUL VOLVO V40 AL MEU SCĂRTĂ CÂND MĂ ÎNTORC

Dacă aflați că volanul tău volvo v40 scârțâie când te întorci , există două motive comune care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza condițiilor meteo și a condițiilor meteo. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a o elimina, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă aceasta este circumstanța, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi garantată și, fără îndoială, veți simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul volvo v40 va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica originea zgomotului, consultați o pagină web despre motivele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului volvo v40, care vă va ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru volvo v40 ?

EXPERIMENTEZ VOLANUL VOLVOULUI MEU V40 SCĂRTĂT ȘI VIBRAȚIE

În cazul în care, în plus, la scârțâit al volanului volvo v40, percepeți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este cu siguranță mai serioasă. Evident, vibrația pe care o percepeți în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului va indica ocazional o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a identifica declanșatorul volanului care scârțâie și vibrează al volvo v40, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați zona exactă a acestor două semne de boală și modificați sau reparați componenta afectată.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector