Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe Volvo S90?

În cazul în care observi că atunci când te întorci, volanul lui Volvo S90 scârțâie , și acesta este un zgomot repetat, în cele mai multe cazuri apare atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar se poate datora mai multor tipuri diferite de probleme frontale. Poate că nu este o problemă importantă, dar dacă este un zgomot repetat, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să creeze acest document pentru a vă ajuta să vedeți mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă caracterizați problema. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra circumstanțelor unui volan Volvo S90 care scârțâie atunci când vă întoarceți și apoi, până la capăt, dacă sunteți expus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile vehiculului dvs. cu motor.

OBSERVC CĂ VOLANUL MEU Volvo S90 scârțâie când mă întorc

Dacă observați că volanul Volvo S90 scârțâie când vă întoarceți , există două cauze comune care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza condițiilor meteo și climatice. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a scăpa de el, va trebui doar să îndepărtați cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți mecanismul. Dacă aceasta este împrejurarea, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi asigurată și vei face inevitabil ajunge să simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volvo S90 va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul motor pentru a examina nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, consultați un document cu motivele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volvo S90 care vă va ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volvo S90?

EXPERIMENTEZ VOLANUL MEU VOLANTUL S90 care scârțâie și vibrează

În cazul în care, în plus, la scârțâind volanul Volvo S90, vedeți o vibrație când vă întoarceți , în consecință, problema este cu siguranță mai serioasă. De fapt, vibrațiile pe care le vedeți în sistemul de direcție împreună cu volanul care scârțâie vor dezvălui adesea o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește eficient. Pentru a identifica cauza scârțâitului și vibrației volanului Volvo S90, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați locul exact al acestor două simptome și înlocuiți sau remediați componenta afectată.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector