Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe Volvo S60?

În cazul în care îl identificați atunci când vă întoarceți, volanul lui Volvo S60 scârțâie , și acesta este un zgomot repetat, în cele mai multe cazuri apare atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar poate fi cauzat de o serie de diferite tipuri de probleme frontale. Poate că nu este o problemă semnificativă, dar dacă este un zgomot recurent, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să creeze această postare pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele eșecuri posibile și să vă definiți problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra împrejurării unui volan Volvo S60 care scârțâie când vă întoarceți și apoi pentru a concluziona, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii dvs.

DETECTEAZ CĂ VOLANUL MEU Volvo S60 scârțâie când mă întorc

Dacă identificați că volanul Volvo S60 scârțâie când vă întoarceți , există doi declanșatori tradiționali care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza condițiilor meteo și a condițiilor climatice. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să vină între cabină și motor. Pentru a scăpa de el, va trebui doar să scoți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți mecanismul. Dacă aceasta este circumstanța, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi garantată și veți face inevitabil întâmpinați mai multe dificultăți la întoarcerea roților, iar volanul Volvo S60 va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica originea zgomotului, consultați o pagină de internet despre factorii diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volvo S60 care vă vor ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Cum să dezactivați Start Stop pe Volvo S60

SIMT VOLANUL MEU VOLVO S60 SCÂRTÂND ȘI VIBRÂND

În cazul în care că în plus față de scârțâind volanul Volvo S60, vedeți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este absolut mai semnificativă. De fapt, vibrația pe care o vedeți în sistemul de direcție împreună cu volanul care scârțâie va dezvălui ocazional o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a identifica declanșatorul volanului care scârțâie și vibra al Volvo S60, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați locația exactă a acestor două simptome și înlocuiți sau reparați componenta afectată.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию