Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe Volkswagen Touran 3 ?

În cazul în care percepeți că atunci când vă întoarceți, volanul Volkswagen Touran 3 scârțâie , și acesta este un zgomot persistent, apare de obicei atunci când sunteți la viteze mici și virați fără probleme, dar se poate datora mai multor tipuri diferite de preocupări frontale. Poate că nu este o problemă uriașă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să compună această postare pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele eșecuri posibile și să vă definiți problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra cazului unui volan Volkswagen Touran 3 care scârțâie când vă întoarceți, apoi pentru a concluziona, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile de pe mașina dvs.

DETECTEAZ CĂ VOLANUL MEU Volkswagen Touran 3 scârțâie când mă întorc

Dacă percepi că volanul Volkswagen Touran 3 scârțâie când vă întoarceți , există două motive clasice care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza climatului și a condițiilor meteo. Dacă acesta este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a o opri, va trebui doar să îndepărtați cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi asigurată și vei face inevitabil simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volkswagen Touran 3 va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, consultați un articol despre motivele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volkswagen Touran 3 care vă va ajuta să localizați cauza.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Touran

EXPERIMENTEZ VOLANUL MEU Volkswagen Touran 3 care scârțâie și vibrează

În cazul în care că în plus față de scârțâind volanul Volkswagen Touran 3, vedeți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este absolut mai semnificativă. De fapt, vibrația pe care o vedeți în sistemul de direcție împreună cu volanul care scârțâie va dezvălui ocazional o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește eficient. Pentru a afla cauza care scârțâie și vibrează volanul tău Volkswagen Touran 3, poziționează-ți mașina pe suporturi, poziționează pe cineva la roata din față și mișcă-ți volanul înainte și înapoi. Identificați locul exact al acestor două simptome și înlocuiți sau reparați componenta afectată.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector