Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie pe Citroen C15?

În cazul în care observi că atunci când te întorci, volanul lui Citroen C15 scârțâie , și acesta este un zgomot repetat, apare în general atunci când sunteți la viteze scăzute și virați lin, dar poate fi din cauza mai multor tipuri diferite de preocupări frontale. Poate că nu este o problemă semnificativă, dar dacă este un zgomot repetat, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să realizeze acest document pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile defecțiuni și să vă definiți problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom examina împrejurarea unui volan Citroen C15 care scârțâie atunci când vă întoarceți, iar apoi să terminați, dacă sunteți expus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii dvs.

IDENTIFIC CĂ VOLANUL CITROENULUI MEU C15 SCHIRTĂ CÂND MĂ ÎNTORC

Dacă observați că volanul Citroenului dvs. C15 scârțâie când vă întoarceți , există două declanșatoare comune care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, aproape sigur din cauza condițiilor meteo și a condițiilor meteo. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să vină între cabină și motor. Pentru a o opri, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți mecanismul. Dacă aceasta este împrejurarea, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi asigurată și vei face inevitabil ajunge să simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Citroenului C15 va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a examina nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, consultați un articol despre factorii diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Citroen C15, care vă va ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Citroen C15

SIMT VOLANUL CITROENULUI MEU C15 SCÂRTÂND ȘI VIBRÂND

În cazul în care în plus față de scârțâind volanul Citroenului dvs. C15, vedeți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este absolut mai gravă. De fapt, vibrațiile pe care le vedeți în sistemul de direcție împreună cu volanul care scârțâie vor dezvălui uneori o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a afla cauza scârțâitului și vibrației volanului Citroen C15, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați locul exact al acestor două simptome și schimbați sau reparați elementul afectat.

Legătura cu publicația principală