Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la volvo xc70?

În cazul în care detectezi asta când te întorci, volanul tau volvo xc70 scârțâie , și acesta este un zgomot care se repetă, se întâmplă de obicei atunci când sunteți la viteze scăzute și virați lin, dar poate fi din cauza unui număr diferit de probleme frontale. Poate că nu este o problemă uriașă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să producă această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar, să vă informați despre diferitele eșecuri posibile și să vă definiți problema. Pentru asta, mai întâi ne vom uita la cazul unui volan volvo xc70 care scârțâie când te întorci, iar apoi să închei, dacă ești supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii tale.

OBSERVC CĂ VOLANUL VOLVO XC70 AL MEU SCĂRTĂ CÂND MĂ ÎNTORC

Dacă detectați că volanul Volvo xc70 scârțâie când te întorci , există două declanșatoare clasice care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza climatului și a condițiilor climatice. Dacă acesta este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și unitatea motorului. Pentru a o elimina, va trebui doar să îndepărtați cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul unității motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi garantată și, fără îndoială, o vei face simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul volvo xc70 va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a examina nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica originea zgomotului, consultați o pagină de internet despre motivele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului volvo xc70, care vă vor ajuta să localizați cauza.

Weiterlesen:
Cum se transformă un volvo xc2 cu 70 locuri într-un cu 5 locuri?

Simt volanul lui volvo xc70 care scârțâie și vibrează

În cazul în care în plus față de scârțâitul volanului volvo xc70, simțiți o vibrație când vă întoarceți , în consecință, problema este absolut mai semnificativă. Într-adevăr, vibrațiile pe care le experimentați în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor indica ocazional o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a identifica cauza scârțâitului și vibrației volanului dvs. volvo xc70, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați locul exact al acestor două semne de boală și schimbați sau reparați elementul afectat.

Ссылка на основную публикацию