Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volvo XC60?

În cazul în care aflați că atunci când vă întoarceți, volanul lui Volvo XC60 scârțâie , și acesta este un zgomot persistent, în cele mai multe cazuri apare atunci când sunteți la viteze scăzute și virați fără probleme, dar poate fi cauzat de o serie de diferite tipuri de probleme frontale. Poate că nu este o problemă majoră, dar dacă este un zgomot recurent, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să creeze acest document pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă caracterizați problema. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica circumstanțele unui volan Volvo XC60 care scârțâie atunci când vă întoarceți și apoi, până la capăt, dacă sunteți expus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii dvs.

IDENTIFIC CĂ VOLANUL MEU Volvo XC60 scârțâie când mă întorc

Dacă aflați că volanul Volvo XC60 scârțâie când vă întoarceți , există două cauze tradiționale care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza condițiilor meteorologice și a condițiilor meteo. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să vină între cabină și motor. Pentru a o elimina, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți mecanismul. Dacă aceasta este circumstanța, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi garantată și veți inevitabil simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volvo XC60 va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica sursa zgomotului, consultați o pagină web despre cauzele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volvo XC60, care vă va ajuta să descoperiți cauza.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volvo XC60 meu?

SIMT VOLANUL MEU Volvo XC60 scârțâind și vibrând

În cazul în care în plus față de scârțâind volanul Volvo XC60, vedeți o vibrație când vă întoarceți , în consecință, problema este absolut mai serioasă. De fapt, vibrațiile pe care le vedeți în sistemul de direcție împreună cu volanul care scârțâie vor dezvălui adesea o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a identifica declanșatorul volanului care scârțâie și vibra al Volvo XC60, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați zona exactă a acestor două simptome și schimbați sau reparați componenta afectată.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию