Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volvo V60?

În cazul în care detectați asta când vă întoarceți, volanul lui Volvo V60 scârțâie , și acesta este un zgomot repetat, apare de obicei atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar se poate datora mai multor tipuri diferite de probleme frontale. Poate că nu este o problemă majoră, dar dacă este un zgomot recurent, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să producă acest conținut pentru a vă ajuta să descoperiți mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă definiți problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la cazul unui volan Volvo V60 care scârțâie atunci când vă întoarceți și apoi pentru a termina, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile autovehiculului dvs.

OBSERVC CĂ VOLANUL VOLVO V60 AL MEU SCĂRȚIE CÂND MĂ INTURC

Dacă detectați că volanul Volvo V60 scârțâie când vă întoarceți , există două motive tradiționale care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, aproape sigur din cauza condițiilor climatice și meteorologice. Dacă este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și unitatea motorului. Pentru a o elimina, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul unității motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi asigurată și, fără îndoială, o vei face simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volvo V60 va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, consultați un document despre cauzele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volvo V60 care vă va ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze la Volvo V60?

SIMT VOLANUL MEU Volvo V60 scârțâind și vibrând

În cazul în care în plus față de scârțâind volanul Volvo V60, simțiți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este absolut mai semnificativă. De fapt, vibrațiile pe care le experimentați în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor indica uneori o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a afla cauza scârțâitului și vibrației volanului dvs. Volvo V60, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați zona exactă a acestor două semne de boală și înlocuiți sau remediați elementul afectat.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector