Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volvo V50?

În cazul în care observi că atunci când te întorci, volanul lui Volvo V50 scârțâie , și acesta este un zgomot recurent, de obicei apare atunci când sunteți la viteze mici și virați fără probleme, dar poate fi din cauza mai multor tipuri diferite de probleme frontale. Poate că nu este o problemă majoră, dar dacă este un zgomot repetat, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să compună această postare pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă caracterizați problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra împrejurării unui volan Volvo V50 care scârțâie atunci când vă întoarceți și apoi pentru a concluziona, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile autovehiculului dvs.

IDENTIFIC CĂ VOLANUL VOLVO V50 AL MEU SCĂRTĂ CÂND MĂ ÎNTORC

Dacă observați că volanul Volvo V50 scârțâie când vă întoarceți , există două declanșatoare comune care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza climatului și a condițiilor climatice. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a scăpa de el, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă aceasta este circumstanța, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi asigurată și veți inevitabil întâmpinați mai multe dificultăți la întoarcerea roților, iar volanul Volvo V50 va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica sursa zgomotului, verificați o pagină web despre factorii diferitelor zgomote atunci când rotiți volanul Volvo V50, care vă va ajuta să descoperiți cauza.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volvo V50, ce pot face?

EXPERIMENTEZ VOLANUL MEU Volvo V50 care scârțâie și vibrează

În cazul în care în plus față de scârțâind volanul Volvo V50, simțiți o vibrație când vă întoarceți , prin urmare, problema este absolut mai serioasă. Evident, vibrațiile pe care le experimentați în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor arăta ocazional o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn de avertizare al unui angrenaj care nu se mai rotește eficient. Pentru a identifica declanșatorul volanului care scârțâie și vibra al Volvo V50, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați locația exactă a acestor două simptome și schimbați sau reparați componenta afectată.

Ссылка на основную публикацию