Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volkswagen Up! ?

În cazul în care observi că atunci când te întorci, volanul Volkswagen Up! scârţâituri , și acesta este un zgomot care se repetă, se întâmplă în cele mai multe cazuri când sunteți la viteze mici și virați fără probleme, dar se poate datora mai multor tipuri diferite de probleme frontale. Poate că nu este o problemă majoră, dar dacă este un zgomot repetat, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să realizeze această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar, să vă informați despre diferitele eșecuri posibile și să vă definiți problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra carcasei unui Volkswagen Up! volan care scârțâie când te întorci, și apoi să închei, dacă ești supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile autovehiculului tău.

OBSERVC CĂ VOLANUL MEU Volkswagen Up! SCRIE CÂND MĂ ÎNTORC

Dacă observați că volanul Volkswagen Up! scârțâie când te întorci , există două motive clasice care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza climatului și a condițiilor meteo. Dacă acesta este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a o elimina, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți mecanismul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi asigurată și vei face inevitabil întâmpinați mai multe dificultăți la întoarcerea roților și a volanului Volkswagen Up! va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a examina nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, consultați o pagină cu motivele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volkswagen Up! care vă va ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Volkswagen Up! ecranul tactil nu funcționează

PRIN EXPERIMENTE VOLANUL VOLANULUI MEU Volkswagen Up! ȘI VIBRĂ

În cazul în care că în plus față de scârțâitul volanului Volkswagen Up! percepeți o vibrație când vă întoarceți , prin urmare, problema este cu siguranță mai semnificativă. De fapt, vibrația pe care o percepeți în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului va indica adesea o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește eficient. Pentru a afla declanșarea volanului care scârțâie și vibrează al Volkswagen Up!, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați zona exactă a acestor două simptome și schimbați sau reparați componenta afectată.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector