Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volkswagen Touran?

În cazul în care observați că atunci când vă întoarceți, volanul Volkswagen Touran-ului tău scârțâie , și acesta este un zgomot repetat, apare în general atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar poate fi din cauza mai multor tipuri diferite de probleme frontale. Poate că nu este o problemă uriașă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a decis să scrie acest conținut pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele eșecuri posibile și să vă definiți problema. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra împrejurării unui volan Volkswagen Touran care scârțâie atunci când vă întoarceți, iar apoi să terminați, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii dvs.

OBSERVC CĂ VOLANUL MEU Volkswagen Touran scârțâie când mă întorc

Dacă observați că volanul Volkswagen Touran scârțâie când vă întoarceți , există două cauze tradiționale care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza condițiilor meteo și a condițiilor climatice. Dacă aceasta este circumstanța, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și unitatea motorului. Pentru a scăpa de el, va trebui doar să îndepărtați cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul unității motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă aceasta este circumstanța, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi asigurată și veți inevitabil simți mai multe dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volkswagen Touran va scârțâi . În consecință, direcționați blocul motor pentru a examina nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, examinați o pagină web despre factorii diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volkswagen Touran, care vă vor ajuta să descoperiți cauza.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touran?

EXPERIMENTEZ VOLANUL VOLANULUI MEU Volkswagen Touran care scârțâie și vibrează

În cazul în care, în plus, la scârțâit al volanului Volkswagen Touran, simțiți o vibrație când vă întoarceți , prin urmare, problema este cu siguranță mai gravă. De fapt, vibrațiile pe care le experimentați în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor dezvălui adesea o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn de avertizare al unei trepte de viteză care nu se mai rotește corect. Pentru a afla cauza care scârțâie și vibrează volanul Volkswagen Touran, poziționați mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați locația exactă a acestor două simptome și înlocuiți sau reparați elementul afectat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector