Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volkswagen Touareg?

În cazul în care afli că atunci când te întorci, volanul Volkswagen Touareg-ul tău scârțâie , iar acesta este un zgomot recurent, se întâmplă de obicei când sunteți la viteze mici și virați lin, dar poate fi din cauza mai multor tipuri diferite de probleme frontale. Poate că nu este o problemă uriașă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să compună această postare pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele eșecuri posibile și să vă caracterizați necazul. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra cazului unui volan Volkswagen Touareg care scârțâie atunci când vă întoarceți, iar apoi pentru a termina, dacă sunteți expus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile autovehiculului dvs.

DETECTEAZ CĂ VOLANUL MEU Volkswagen Touareg scârțâie când mă întorc

Dacă aflați că volanul Volkswagen Touareg-ului tău scârțâie când te întorci , există două motive tradiționale care pot justifica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, cel mai sigur din cauza climatului și a condițiilor climatice. Dacă acesta este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și unitatea motorului. Pentru a o opri, va trebui doar să scoateți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul unității motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi garantată și, fără îndoială, vei face acest lucru simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volkswagen Touareg va scârțâi . În consecință, direcționați blocul unității motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cu exactitate originea zgomotului, verificați o pagină web despre factorii diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volkswagen Touareg, care vă va ajuta să descoperiți cauza.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului la Volkswagen Touareg, ce să fac?

SIMT VOLANUL MEU Volkswagen Touareg scârțâind și vibrând

În cazul în care, în plus, la scârțâitul volanului Volkswagen Touareg, percepeți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este absolut mai serioasă. Evident, vibrația pe care o percepeți în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului va indica uneori o cremalieră de direcție ruptă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn al unui angrenaj care nu se mai rotește corect. Pentru a afla declanșarea volanului care scârțâie și vibra al Volkswagen Touareg, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Determinați zona exactă a acestor două simptome și modificați sau remediați elementul afectat.

Ссылка на основную публикацию