Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volkswagen Tiguan?

În cazul în care percepi că atunci când te întorci, volanul Volkswagen-ului tău Tiguan scârțâie , și acesta este un zgomot persistent, de obicei apare atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar se poate datora unui număr diferit de probleme frontale. Poate că nu este o problemă uriașă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să compună această postare pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă definiți problema. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire la cazul unui volan Volkswagen Tiguan care scârțâie atunci când vă întoarceți, iar apoi la final, dacă sunteți expus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile autovehiculului dvs.

DETECTEAZ CĂ VOLANUL MEU Volkswagen Tiguan scârțâie când mă întorc

Dacă percepi că volanul Volkswagen Tiguan scârțâie când vă întoarceți , există două declanșatoare clasice care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, probabil din cauza condițiilor meteo și climatice. Dacă este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a scăpa de el, nu va trebui decât să scoți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului dumneavoastră sistem nu va fi asigurată și veți face inevitabil ajunge să simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volkswagen Tiguan va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica cauza zgomotului, consultați o pagină cu cauzele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volkswagen Tiguan care vă va ajuta să descoperiți cauza.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Tiguan?

VOLANUL VOLANULUI MEU Volkswagen Tiguan SCĂRTĂT ȘI VIBRĂ

În cazul în care, în plus, la scârțâind al volanului Volkswagen Tiguan, percepeți o vibrație când vă întoarceți , deci, problema este cu siguranță mai gravă. Evident, vibrația pe care o percepeți în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului va dezvălui ocazional o cremalieră de direcție spartă sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un semn de avertizare al unei trepte de viteză care nu se mai rotește corect. Pentru a identifica declanșatorul volanului care scârțâie și vibra al Volkswagen Tiguan, poziționați autovehiculul pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați zona exactă a acestor două simptome și schimbați sau reparați elementul afectat.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию