Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volan care scârțâie la Volkswagen Caddy?

În cazul în care detectați asta când vă întoarceți, volanul Volkswagen Caddy-ului tău scârțâie , și acesta este un zgomot persistent, se întâmplă în general atunci când sunteți la viteze mici și virați lin, dar poate fi cauzat de o serie de tipuri diferite de preocupări ale front-end. Poate că nu este o problemă uriașă, dar dacă este un zgomot repetitiv, asigurați-vă că este real. De aceea, echipa noastră a ales să producă acest conținut pentru a vă ajuta să aflați mai clar, să vă informați despre diferitele posibile eșecuri și să vă caracterizați problema. Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la cazul unui volan Volkswagen Caddy care scârțâie atunci când întoarceți, iar apoi pentru a încheia, dacă sunteți supus la mai mult decât scârțâitul și vibrațiile mașinii dumneavoastră.

IDENTIF CĂ VOLANUL MEU Volkswagen Caddy scârțâie când mă întorc

Dacă detectați că volanul Volkswagen Caddy scârțâie când vă întoarceți , există două cauze tradiționale care pot explica acest lucru. Și da, primul este că coloana de direcție este prea uscată, cel mai probabil din cauza condițiilor meteo și a condițiilor climatice. Dacă acesta este cazul, zgomotul ar trebui să provină dintre cabină și motor. Pentru a scăpa de el, va trebui doar să scoți cauciucul coloanei de direcție dintre compartimentul motor și habitaclu și să ungeți sistemul. Dacă acesta este cazul, lubrifierea întregului tău sistem nu va fi asigurată și vei face inevitabil simți mai dificultăți în a întoarce roțile și volanul Volkswagen Caddy va scârțâi . Prin urmare, direcționați blocul motor pentru a verifica nivelul blocului motor. În cazul în care nu puteți identifica originea zgomotului, verificați un articol despre cauzele diferitelor zgomote la întoarcerea volanului Volkswagen Caddy, care vă va ajuta să găsiți cauza.

Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volkswagen Caddy 3?

SIMT VOLANUL MEU Volkswagen Caddy scârțâind și vibrând

În cazul în care în plus față de scârțâind al volanului Volkswagen Caddy, simțiți o vibrație când vă întoarceți , în consecință, problema este cu siguranță mai serioasă. De fapt, vibrațiile pe care le experimentați în sistemul de direcție împreună cu scârțâitul volanului vor semnifica uneori o cremalieră de direcție deteriorată sau un arbore de transmisie obosit. Vibrația este un simptom al unui angrenaj care nu se mai rotește eficient. Pentru a afla cauza care scârțâie și vibrează volanul Volkswagen Caddy, poziționați-vă mașina pe suporturi, poziționați pe cineva la roata din față și mișcați volanul înainte și înapoi. Identificați zona exactă a acestor două semne de boală și modificați sau remediați elementul afectat.

Legătura cu publicația principală