Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații în gol Dodge Caliber, ce să faci?

Vehiculele recente reprezintă un buget în creștere, fie că este din cauza întreținerii sau a defecțiunilor imprevizibile legate de toată noua tehnologie încorporată în mașini. Tindem să fim îngrijorați destul de repede în legătură cu cel mai mic semnal de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Dodge Caliber trebuie rezolvată cât mai curând posibil, în orice alt caz se va agrava și va afecta elementele auxiliare. componente. Astăzi vom afla care sunt soluțiile disponibile dacă sunteți victima unui Dodge Caliber care vibrează la ralanti. În primul rând, vom încerca să ne dăm seama de ce Dodge Caliber dumneavoastră vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce Dodge Caliber meu are vibrații în gol?

Așa că începem conținutul nostru cu cauzele unui Dodge Caliber care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să ne uităm la componentele care pot genera acest tremur. Vom acorda atenție în mod special faptului că Dodge Caliber se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Dodge Caliber, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru care se referă la această problemă. Putem deja eradica unele părți ca posibile responsabile pentru această problemă. Cu siguranță, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fiți informat, totuși, că motoarele diesel tind să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special vehiculele mai vechi.

Weiterlesen:
Motorul tremură pe Dodge Caliber, ce să fac?

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care Dodge Caliber tremură la ralanti este direct asociat cu motorul dvs. Motivele principale ale acestei vibrații sunt adesea asociate cu alimentarea cu combustibil a vehiculului, aprinderea sau silentiosul motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Dodge Caliber:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dvs. este afectată și declanșează tremur, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii tale este cea care se luptă, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei simți îngrijorări în ceea ce privește comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu apar și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențioase ale motorului: cel mai puțin deranjant declanșare a unui Dodge Caliber care se agită la ralanti este cu siguranță blocurile silentioase ale motorului. Sunt un fel de tampon moale din plastic care amortizează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, tind să-și piardă funcția și ca urmare vibrațiile cauzate de motorul tău cresc

.

Ce se întâmplă dacă Dodge Caliber meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să identificați originea problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele declanșatoare, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste preocupări.

  • Injecția: Dacă injecția este declanșatorul, primul lucru pe care trebuie să-l faci va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este ușoară și doar câteva impurități obstrucționează funcționarea lor corespunzătoare, puteți trece peste el fără a merge în garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care duce la vibrațiile în gol ale Dodge Caliber, va trebui să treceți vehiculul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silențioase ale motorului: Ultimul motiv de vibrație la oprire pe Dodge Caliber este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. De fapt, schimbarea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la garaj pentru a face această schimbare și pentru a preveni tremuratul tău Dodge Caliber la ralanti.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Dodge Caliber?

Iată principalele cauze și răspunsuri pentru a vă rezolva problema vibrațiilor la ralanti pe Dodge Caliber, dacă în plus față de scuturare nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Dodge Caliber, nu ezitați să consultați categoria noastră Dodge Caliber.

Legătura cu publicația principală