Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Touran 2?

Dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, toți avem tendința să ne comportăm în același mod și să fim îngrijorați de asta. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja te poți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Volkswagen Touran 2 se scutură, ați ajuns la locul potrivit, deoarece în acest conținut vom încerca să vă ștergem temerile și să vă arătăm la început de ce schimbătorul de viteze al Volkswagen Touran 2 poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a scăpa de această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al meu Volkswagen Touran 2?

Deci, să începem acest conținut cu originile unui schimbător de viteze care zguduie pe Volkswagen Touran 2, există două situații diferite, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Volkswagen Touran 2 tremurând în neutru

Pentru început, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați această percepție dispare. Acesta este cel mai frecvent caz. Originea acestei probleme este de fapt destul de simplă, de foarte multe ori se dezvoltă pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. De fapt, cu timpul, componentele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd funcția de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Volkswagen Touran 2, este fără îndoială blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, treaba lor este să reducă și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt deteriorate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Volkswagen Touran 2, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Volkswagen Touran 2 care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură foarte mult la Volkswagen Touran 2 and a little less classic. In truth, in most cases, the rise in engine speed should blunt these tremors. If in your scenario when you accelerate this shake does not lower or worse, you will have to resolve it quicker. Indeed, although harder to detect, there are different auto parts that may be the cause of the vibrations in the gear shift of your Volkswagen Touran 2:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care provoacă vibrații grave
  • Un joc anormal la cardan.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte piese nealiniate cauzate de o intervenție la motor
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Touran?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze al meu Volkswagen Touran 2 se agită?

Acum să trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai curios, acum că te-ai distins cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Volkswagen Touran 2 va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să rezolvați această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase au dus la această vibrație, va trebui să faceți oricare schimba suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă aveți niște instrumente și câteva cunoștințe mecanice de bază.

În concluzie, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Volkswagen Touran 2, există o singură soluție, care este să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Indeed, waiting is not a good solution because you risk injuring other parts, and, considering a precise and complete analysis by yourself is very complicated. Your auto mechanic will be best able to get rid of your issue correctly.

Dacă după ce le-ați verificat sau înlocuit, aveți în continuare senzația că motorul Volkswagen Touran 2 încă tremură, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru pe acest subiect pentru a scăpa de problema dvs.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Legătura cu publicația principală