Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Golf 6?

Indiferent dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Deci, atunci când ceva nu merge bine, toți reacționăm adesea la fel și suntem îngrijorați. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja te poți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Volkswagen Golf 6, ați ajuns la pagina ideală, deoarece în acest articol vom încerca să vă eliminăm temerile și să vă descriem în primul rând de ce schimbătorul de viteze al Volkswagen Golf 6 poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Volkswagen Golf 6?

Deci, să începem acest articol cu rădăcinile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Volkswagen Golf 6, există două situații distincte, iată-le:

Levierul schimbătorului de viteze la Volkswagen Golf 6 se agită în neutru

În primul rând, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați această percepție dispare. Aceasta este cea mai cunoscută circumstanță. Originea acestei probleme este de fapt destul de simplă, de multe ori apare pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. În realitate, cu timpul, elementele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd funcția de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Volkswagen Golf 6, este fără îndoială blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, sarcina lor este să limiteze și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt deteriorate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Volkswagen Golf 6, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Volkswagen Golf 6 care vibrează la accelerare

A doua împrejurare a a pârghie de viteză care tremură foarte mult pe Volkswagen Golf 6 și puțin mai puțin clasic. De fapt, de cele mai multe ori, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Dacă în situația ta când accelerezi acest shake nu scade sau mai rău, va trebui să-l corectezi mai repede. În realitate, deși mai greu de detectat, există câteva piese auto care pot fi cauza vibrațiilor în schimbarea vitezelor Volkswagen Golf 6:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care provoacă vibrații majore
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte piese nealiniate cauzate de o intervenție la motor
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volkswagen Golf 2 cu o baterie descărcată?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Volkswagen Golf 6 se agită?

Acum să trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai interesat, acum că te-ai identificat sursa schimbătorului de viteze care vibrează pe Volkswagen Golf 6 va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în situația în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să reparați această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase au cauzat această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă aveți niște instrumente și o experiență mecanică de bază.

În cele din urmă, dacă vă aflați în circumstanțele în care sunteți maneta de viteze se agită când accelerați cu Volkswagen Golf 6, există o singură metodă, care este să mergi la tehnicianul tău auto. În realitate, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riști să dăunezi altor elemente și, a lua în considerare doar un diagnostic precis și complet este foarte complicat. Mecanicul dumneavoastră va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema corect.

Daca dupa verificarea sau inlocuirea lor inca ai impresia ca motorul Volkswagen Golf 6 inca tremura, nu te gandi de doua ori sa rasfoiesti articolul nostru pe acest subiect pentru a-ti remedia problema.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Golf 6, accesați categoria noastră Volkswagen Golf 6.

Legătura cu publicația principală