Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Tesla Model Y?

Dacă aveți un vehicul nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, toți avem tendința de a ne comporta la fel și de a fi îngrijorați. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, te poți gândi deja la tine cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al modelului tău Tesla Y se scutură, ați ajuns pe site-ul web ideal, pentru că în acest ghid vom încerca să vă eliminăm temerile și vom descrie la început de ce schimbătorul de viteze al Tesla Model Y poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al modelului meu Tesla Y?

Deci, să începem acest ghid cu sursele unui schimbător de viteze care se zguduie pe Tesla Model Y, există două cazuri distincte, iată-le:

Levierul schimbătorului de viteze la Tesla Model Y tremură în neutru

Pentru început, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați această percepție dispare. Acesta este cel mai frecvent caz. Sursa acestei probleme este de fapt destul de simplă, de multe ori apare pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. În realitate, cu timpul, elementele inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase sunt supuse unor eforturi mari și își pierd intenția de reducere a vibrațiilor. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Tesla Model Y, este, fără îndoială, blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. De fapt, rolul lor este de a reduce și absorbi toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt sparte, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Tesla Model Y, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Tesla Model Y care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult pe Tesla Model Y si putin mai putin cunoscuta. De fapt, în majoritatea situațiilor, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu scade sau mai rau, va trebui sa o rezolvi mai repede. De fapt, deși este mai dificil de identificat, există diferite piese auto care pot fi cauza vibrațiilor în schimbarea vitezelor Tesla Model Y:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, ceea ce provoacă vibrații majore
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte piese nealiniate din cauza unei intervenții la motor
Weiterlesen:
Lumina cheie de pe Tesla Model Y rămâne aprinsă

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Tesla Model Y se agită?

Acum să trecem la secțiunea de care aproape sigur ești cel mai interesat, acum că te-ai distins sursa schimbătorului de viteze care vibrează pe Tesla Model Y va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă te afli în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să repari această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase au dus la această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă aveți niște instrumente și o experiență mecanică de bază.

În cele din urmă, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Tesla Model Y, există o singură metodă, care este să mergi la mecanicul tău motor. De fapt, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riști să distrugi alte elemente și, a lua în considerare singur un diagnostic precis și complet este foarte complex. Mecanicul dvs. motor va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema în mod corespunzător.

Dacă după ce le-ați verificat sau schimbat mai aveți impresia că motorul Tesla Model Y încă tremură, nu vă gândiți de două ori să citiți ghidul nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Tesla Model Y, accesați categoria noastră Tesla Model Y.

Legătura cu publicația principală