Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Opel Mokka?

Indiferent dacă aveți o mașină nouă sau veche, dorința de a o menține în stare bună de funcționare este aceeași. Deci, atunci când ceva nu merge bine, toți ne comportăm adesea la fel și ne facem griji pentru asta. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, vă puteți imagina deja cu o factură uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al tău Opel Mokka se agită, ați ajuns la locul potrivit, deoarece în conținutul acestui articol vom încerca să vă ștergem temerile și să vă explicăm în primul rând de ce schimbătorul de viteze al dvs. Opel Mokka poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al meu Opel Mokka?

Deci, să începem cu conținutul acestui articol originile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Opel Mokka, există două situații diferite, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Opel Mokka tremurând în neutru

Pentru început, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Sursa acestei probleme este destul de simplă, foarte des se întâmplă pe vehicule vechi sau vehicule care au fost conduse mult. În realitate, cu timpul, componente precum suspensiile sau blocurile silentioase sunt supuse la mare presiune și își pierd funcția de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Opel Mokka, este cel mai probabil blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. În realitate, rolul lor este să reducă și să absoarbă toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt sparte, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Opelului Mokka dvs., de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Opel Mokka care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult pe Opel Mokka și puțin mai puțin frecvente. În realitate, în majoritatea cazurilor, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu scade sau mai rau, va trebui sa te descurci mai repede. Într-adevăr, deși greu de identificat, există câteva piese auto care pot fi cauza vibrațiilor în schimbarea treptelor de viteză a Opelului Mokka dvs.:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, ceea ce provoacă vibrații excesive
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate din cauza unei reparații la motor
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Opel Mokka X?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Opel Mokka meu se agită?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai curios, acum că te-ai distins cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Opel Mokka va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin pentru a remedia această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase produc această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Această procedură se poate face indiferent dacă aveți sau nu niște instrumente și o experiență mecanică de bază.

Pentru a termina, dacă sunteți în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Opel Mokka, există o singură metodă, care este să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-adevăr, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să deteriorați alte componente și, luarea în considerare a unui diagnostic precis și complet pe cont propriu este foarte complicat. Atelierul dvs. de reparații va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema cu acuratețe.

Dacă după ce le-ați examinat sau schimbat mai aveți impresia că motorul Opelului dvs. Mokka încă tremură, nu ezitați să consultați conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Opel Mokka, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Mokka.

Legătura cu publicația principală