Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Mercedes Benz GLA Class?

Dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, este posibil ca toți să reacționăm în același mod și să ne îngrijorăm. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja te poți imagina cu o factură uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al dvs. Mercedes Benz GLA Class se scutură, ați ajuns la pagina corectă, deoarece în acest ghid vom încerca să vă ștergem temerile și să vă descriem în primul rând de ce schimbătorul de viteze al clasei dvs. Mercedes Benz GLA poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al clasei mele Mercedes Benz GLA?

Deci, să începem acest ghid cu originile unui schimbător de viteze care zguduie pe Mercedes Benz GLA Class, există două cazuri distincte, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Mercedes Benz GLA Class tremurând în neutru

Pentru început, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Sursa acestei probleme este destul de simplă, deseori apare pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Adevărul este că, cu timpul, elementele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd funcția de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Mercedes Benz GLA Class, este fără îndoială blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. În realitate, sarcina lor este să limiteze și să absoarbă toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt afectate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor componente, cum ar fi maneta de viteze a Mercedes Benz GLA Clasa dvs., de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Mercedes Benz GLA Class care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură foarte mult pe Mercedes Benz GLA Class și puțin mai puțin clasic. În realitate, de cele mai multe ori, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu scade sau mai rau, va trebui sa te descurci mai repede. De fapt, deși este mai dificil de determinat, există mai multe componente care pot fi responsabile pentru vibrațiile în schimbarea treptelor de viteză a clasei dvs. Mercedes Benz GLA:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care declanșează vibrații majore
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate ca urmare a unei reparații la motor
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Mercedes Benz GLA Class?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Mercedes Benz GLA Class meu se agită?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai interesat, acum că ai fondat sursa schimbătorului de viteze care vibrează pe Mercedes Benz GLA Class va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a o opri.

Dacă te afli în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să repari această problemă. După ce ați examinat ce blocuri silentioase produc această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Această procedură poate fi făcută chiar dacă aveți niște instrumente și o experiență mecanică de bază.

Pentru a termina, dacă sunteți în cazul în care dvs maneta de viteze se agită atunci când accelerați cu Mercedes Benz GLA Class, există o singură metodă, care este să mergi la tehnicianul tau. De fapt, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să răniți alte elemente și, a lua în considerare un diagnostic precis și complet fără niciun ajutor este foarte complicat. Tehnicianul dumneavoastră va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema cu acuratețe.

Dacă după verificarea sau înlocuirea lor, aveți în continuare senzația că motorul Mercedes Benz GLA Class încă tremură, nu ezitați să consultați ghidul nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Mercedes Benz GLA Class, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes Benz GLA Class.

Legătura cu publicația principală