Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Lexus UX?

Indiferent dacă aveți un vehicul nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, este posibil ca toți să ne comportăm la fel și să ne îngrijorăm. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja vă puteți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Lexus UX se agită, ați ajuns la pagina potrivită, pentru că în acest articol vom încerca să vă ștergem temerile și să vă explicăm la început de ce schimbătorul de viteze al Lexus UX poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a rezolva această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Lexus UX al meu?

Deci, să începem acest articol cu rădăcinile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Lexus UX, există două cazuri distincte, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze de pe Lexus UX tremurând în neutru

În primul rând, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Acesta este cel mai frecvent caz. Originea acestei probleme este destul de simplă, apare frecvent pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Faptul este că, cu timpul, componentele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd rolul de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Lexus UX, cu siguranță este blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. În realitate, scopul lor este să reducă și să absoarbă toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt deteriorate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor părți, cum ar fi maneta de viteze a Lexus UX, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze pe Lexus UX care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult pe Lexus UX și puțin mai puțin clasic. În realitate, de cele mai multe ori, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in circumstantele tale cand accelerezi acest shake nu scade sau mai rau, va trebui sa il corectezi mai repede. Evident, deși mai greu de detectat, există diferite părți care pot fi responsabile pentru vibrațiile în schimbarea treptelor de viteză a Lexus UX:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care declanșează vibrații excesive
  • Un joc anormal la cardan.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate din cauza unei reparații la motor
Weiterlesen:
Cum se transformă un Lexus UX cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Lexus UX meu se agită?

Acum să trecem la partea care probabil îți place cel mai mult, acum că ai fondat-o originea schimbătorului de viteze care vibrează pe Lexus UX va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a o opri.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să reparați această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase au dus la această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă este posibil să nu aveți niște instrumente și o experiență mecanică de bază.

În concluzie, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Lexus UX, există o singură alternativă, care este să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Evident, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să vă răniți alte părți și, a lua în considerare un diagnostic precis și complet fără niciun ajutor este foarte complicat. Mecanicul dumneavoastră va fi cel mai în măsură să vă rezolve problema corect.

Dacă după ce le-ai examinat sau schimbat mai ai senzația că motorul Lexus UX încă tremură, nu ezita să consulți articolul nostru pe acest subiect pentru a-ți rezolva problema.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Lexus UX, accesați categoria noastră Lexus UX.

Legătura cu publicația principală