Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Ford S-max 2?

Indiferent dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Deci, atunci când ceva nu merge bine, toți avem tendința de a ne comporta la fel și de a ne îngrijora. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, vă puteți imagina deja cu o factură uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Ford S-max 2 shakes, ați ajuns pe site-ul web potrivit, deoarece în conținutul acestui articol vom încerca să vă eliminăm temerile și să vă arătăm în primul rând de ce schimbătorul de viteze al Ford S-max 2 poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia acest lucru. problema.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Ford S-max 2?

Deci, să începem cu conținutul acestui articol rădăcinile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Ford S-max 2, există două cazuri distincte, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Ford S-max 2 se agită în neutru

Pentru început, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Aceasta este cea mai comună circumstanță. Sursa acestei probleme este destul de simplă, adesea se întâmplă pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Adevărul este că, cu timpul, componentele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd rolul de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Ford S-max 2, cu siguranță este blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, rolul lor este să limiteze și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt deteriorate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Ford S-max 2, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Ford S-max 2 care vibrează la accelerare

A doua împrejurare a a pârghie de viteză care tremură foarte mult la Ford S-max 2 si putin mai putin cunoscuta. De fapt, de cele mai multe ori, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu se reduce sau mai rau, va trebui sa o rezolvi mai repede. Evident, deși este mai dificil de determinat, există diferite piese auto care pot fi motivul vibrațiilor în schimbarea vitezelor Ford S-max 2:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care provoacă vibrații severe
  • Un joc anormal la cardan.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate ca urmare a unei intervenții asupra motorului dvs
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Ford S-max 2?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Ford S-max 2 se agită?

Acum să trecem la secțiunea de care aproape sigur ești cel mai interesat, acum că te-ai hotărât originea schimbătorului de viteze care vibrează pe Ford S-max 2 va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în situația în care vibrează doar la relanti, va fi un preț scăzut pentru a remedia această problemă. După ce ați examinat ce blocuri silentioase au condus la această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Această procedură poate fi efectuată chiar dacă este posibil să nu aveți niște instrumente și câteva cunoștințe mecanice de bază.

În cele din urmă, dacă vă aflați în circumstanțele în care sunteți maneta de viteze se agită când accelerați cu Ford S-max 2, există o singură rezoluție, care este să mergi la tehnicianul tau. Evident, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să deteriorați alte părți și, a lua în considerare o analiză precisă și completă pe cont propriu este foarte complex. Tehnicianul dvs. va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema cu acuratețe.

Dacă după ce le-ați examinat sau înlocuit, aveți în continuare senzația că motorul Ford S-max 2 încă tremură, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Ford S-max 2, accesați categoria noastră Ford S-max 2.

Legătura cu publicația principală