Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Citroen Berlingo 2?

Indiferent dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așadar, atunci când un lucru nu merge bine, este posibil ca toți să ne comportăm în același mod și să ne îngrijorăm pentru asta. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja te poți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Citroen Berlingo 2 se scutură, ați ajuns în locul ideal, deoarece în acest conținut vom încerca să vă ștergem temerile și să vă explicăm în primul rând de ce schimbătorul de viteze al Citroen Berlingo 2 poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al lui Citroen Berlingo 2?

Deci, să începem acest conținut cu originile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Citroen Berlingo 2, există două cazuri diferite, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Citroen Berlingo 2 tremurând în neutru

Pentru început, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată și atunci când accelerați această percepție dispare. Acesta este cel mai frecvent caz. Originea acestei probleme este de fapt destul de simplă, de multe ori se întâmplă pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Adevărul este că, cu timpul, componentele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd intenția de reducere a vibrațiilor. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Citroen Berlingo 2, este fără îndoială blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, treaba lor este să limiteze și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt sparte, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor componente, cum ar fi maneta de viteze a Citroen Berlingo 2, de exemplu.

Maneta schimbatorului de viteze la Citroen Berlingo 2 care vibreaza la accelerare

Al doilea caz de a maneta de viteză care tremură foarte mult pe Citroen Berlingo 2 și puțin mai puțin frecvente. De fapt, în multe cazuri, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu scade sau mai rau, va trebui sa te descurci mai repede. Cu siguranță, deși este mai dificil de detectat, există diferite componente care pot fi responsabile pentru vibrațiile în schimbarea vitezelor Citroen Berlingo 2:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, ceea ce provoacă vibrații grave
  • Un joc anormal la cardan.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte piese nealiniate ca urmare a unei intervenții asupra motorului dumneavoastră
Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Citroen Berlingo 2?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze al meu Citroen Berlingo 2 se agită?

Acum haideți să trecem la partea care vă place cu siguranță cel mai mult, acum că v-ați distins originea schimbătorului de viteze care vibrează pe Citroen Berlingo 2 va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi un preț scăzut pentru a remedia această problemă. După ce ați analizat ce blocuri silentioase generau această vibrație, va trebui să faceți oricare schimba suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă aveți niște instrumente și câteva cunoștințe mecanice de bază.

Pentru a termina, dacă sunteți în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Citroen Berlingo 2, există o singură metodă, care este să mergi la mecanicul tău motor. Cu siguranță, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riști să dăunezi altor elemente și, a lua în considerare o analiză precisă și completă fără niciun ajutor este foarte complex. Atelierul dvs. de reparații va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema în mod corespunzător.

Dacă după ce le-ați verificat sau schimbat mai aveți senzația că motorul Citroen Berlingo 2 încă tremură, nu ezitați să citiți conținutul nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen Berlingo 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Berlingo 2.

Legătura cu publicația principală