Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor pe Audi S5?

Dacă aveți un vehicul nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când un anumit lucru nu merge bine, toți reacționăm adesea la fel și ne îngrijorăm. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja te poți imagina cu o factură uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Audi S5 se agită, ați ajuns pe site-ul web corect, deoarece în acest ghid vom încerca să vă scăpăm de temerile dvs. și să vă explicăm în primul rând de ce schimbătorul de viteze al Audi S5 poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Audi S5-ului meu?

Deci, să începem acest ghid cu sursele unui schimbător de viteze care se zguduie pe Audi S5, există două situații distincte, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Audi S5 tremurând în neutru

În primul rând, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată și atunci când accelerați această percepție dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Sursa acestei probleme este de fapt destul de simplă, de multe ori se dezvoltă pe automobile vechi sau vehicule care au fost conduse mult. De fapt, cu timpul, componentele, inclusiv suspensiile sau blocurile silentioase, sunt supuse la mare presiune și își pierd rolul de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Audi S5, este cel mai probabil blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. În realitate, rolul lor este de a reduce și absorbi toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt afectate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor părți, cum ar fi maneta de viteze a Audi S5-ului tău, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Audi S5 care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult la Audi S5 si putin mai putin cunoscuta. În realitate, în majoritatea cazurilor, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu scade sau mai rau, va trebui sa il corectezi mai repede. De fapt, deși greu de determinat, există unele părți care ar putea fi vinovate pentru vibrațiile din schimbarea vitezelor Audi S5:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, ceea ce provoacă vibrații grave
  • Un joc anormal la cardan.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte piese nealiniate cauzate de o intervenție la motor
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Audi S5 meu?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Audi S5 meu se agită?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai entuziasmat, acum că te-ai identificat originea schimbătorului de viteze care vibrează pe Audi S5 va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a o opri.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi un preț scăzut pentru a repara această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase au dus la această vibrație, va trebui să faceți oricare schimba suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Această operațiune se poate face indiferent dacă aveți sau nu niște instrumente și o expertiză mecanică de bază.

Pentru a termina, dacă sunteți în cazul în care dvs levierul de viteze se agită când accelerați cu Audi S5, există o singură opțiune, care este să mergi la tehnicianul tau. De fapt, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riști să distrugi alte părți și, a lua în considerare un diagnostic precis și complet fără niciun ajutor este foarte complicat. Atelierul dvs. de reparații va fi cel mai în măsură să vă remedieze corect problema.

Dacă după ce le-ați examinat sau înlocuit, aveți în continuare senzația că motorul Audi S5 încă tremură, nu ezitați să răsfoiți ghidul nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Dacă mai aveți întrebări despre Audi S5, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi S5.

Legătura cu publicația principală