Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor la Volkswagen Golf?

Dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, toți avem tendința de a reacționa la fel și de a ne îngrijora. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja vă puteți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Volkswagen Golf shakes, ați ajuns pe site-ul web corect, deoarece în acest conținut vom încerca să vă ștergem temerile și să vă explicăm la început de ce schimbătorul de viteze al Volkswagen Golfului dumneavoastră poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a rezolva această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Volkswagen Golfului meu?

Deci, să începem acest conținut cu originile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Volkswagen Golf, există două cazuri diferite, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Volkswagen Golf tremurând în neutru

În primul rând, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Originea acestei probleme este destul de simplă, foarte des se întâmplă pe mașini vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Adevărul este că, cu timpul, componentele inclusiv suspensiile sau silent block-urile sunt supuse unor eforturi mari și își pierd rolul de reducător de vibrații. În cazul în care butonul schimbătorului de viteze vibrează la pornirea sau oprirea la Volkswagen Golf, cu siguranță este blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, funcția lor este de a reduce și de a absorbi toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt deteriorate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese, cum ar fi maneta de viteze a Volkswagen Golfului tău, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Volkswagen Golf care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult la Volkswagen Golf si putin mai putin cunoscuta. De fapt, în majoritatea situațiilor, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Dacă în scenariul tău când accelerezi acest shake nu scade sau mai rău, va trebui să te descurci mai repede. Evident, deși mai greu de identificat, există mai multe părți care pot fi responsabile pentru vibrațiile în schimbarea vitezelor Volkswagen Golf:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care declanșează vibrații excesive
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate ca urmare a unei intervenții asupra motorului dvs
Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda la Volkswagen Golf

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Volkswagen Golful meu se agită?

Acum să trecem la partea despre care aproape sigur ești cel mai curios, acum că te-ai identificat cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Volkswagen Golf va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a o opri.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi un preț scăzut pentru a repara această problemă. După ce ați examinat ce blocuri silentioase au cauzat această vibrație, va trebui să faceți oricare schimba suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă aveți niște instrumente și câteva cunoștințe mecanice de bază.

În concluzie, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Volkswagen Golf, există o singură metodă, care este să mergi la tehnicianul tău auto. Evident, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să răniți alte componente și, a lua în considerare o analiză precisă și completă fără niciun ajutor este foarte complex. Mecanicul dumneavoastră va fi cel mai în măsură să vă rezolve problema în mod corespunzător.

Dacă după ce le-ați verificat sau schimbat, aveți în continuare senzația că motorul Volkswagen Golf încă tremură, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect pentru a vă rezolva problema.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Golf, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf.

Legătura cu publicația principală