Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor la Opel Insignia?

Dacă aveți o mașină nouă sau veche, dorința de a o menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, toți avem tendința de a ne comporta la fel și de a ne îngrijora. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, te poți gândi deja la tine cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al tău Opel Insignia tremură, ați ajuns pe site-ul web corect, deoarece în acest ghid vom încerca să vă ștergem temerile și să vă arătăm în primul rând de ce schimbătorul de viteze al Opel Insignia poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al meu Opel Insignia?

Deci, să începem acest ghid cu rădăcinile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Opel Insignia, există două situații distincte, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Opel Insignia tremurând în poziție neutră

Pentru început, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Aceasta este cea mai comună circumstanță. Sursa acestei probleme este de fapt destul de simplă, de foarte multe ori se dezvoltă pe vehicule vechi sau vehicule care au fost conduse mult. În realitate, cu timpul, elemente precum suspensiile sau blocurile silentioase sunt supuse la mare presiune și își pierd funcția de reducător de vibrații. În cazul în care butonul de schimbare a vitezei vibrează la pornirea sau oprirea pe Opel Insignia, cu siguranță este blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, scopul lor este să reducă și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt afectate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Opel Insignia dumneavoastră, de exemplu.

Maneta schimbatorului de viteze la Opel Insignia care vibreaza la accelerare

A doua împrejurare a a pârghie de viteză care tremură mult la Opel Insignia si putin mai putin cunoscuta. Într-adevăr, în multe cazuri, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Dacă în situația în care accelerezi acest shake nu scade sau mai rău, va trebui să faci față mai repede. De fapt, deși mai greu de distins, există câteva piese auto care pot fi cauza vibrațiilor în schimbarea treptelor de viteză a Opel Insignia dvs.:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care provoacă vibrații excesive
  • Un joc anormal la cardan.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate din cauza unei intervenții la motor
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Opel Insignia meu?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Opel Insignia meu tremură?

Acum să mergem mai departe la partea despre care aproape sigur ești cel mai curios, acum că ai fondat-o cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Opel Insignia va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în situația în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să reparați această problemă. După ce ați analizat ce blocuri silentioase produc această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Această operațiune se poate face indiferent dacă aveți sau nu niște instrumente și o expertiză mecanică de bază.

Pentru a termina, dacă vă aflați în circumstanțele în care sunteți maneta de viteze se agită când accelerați cu Opel Insignia, există o singură soluție, care este să mergi la mecanicul tău motor. De fapt, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să răniți alte elemente și, să luați în considerare o analiză precisă și completă de unul singur este foarte dificil. Mecanicul dvs. motor va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema în mod corespunzător.

Dacă după verificarea sau înlocuirea lor, aveți în continuare senzația că motorul Opel Insignia încă tremură, nu ezitați să consultați ghidul nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Opel Insignia, accesați categoria noastră Opel Insignia.

Legătura cu publicația principală