Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor la Nissan Leaf?

Indiferent dacă aveți un vehicul nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Deci, atunci când ceva nu merge bine, este posibil ca toți să ne comportăm la fel și să fim îngrijorați. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, te poți gândi deja la tine cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Nissan Leaf se agită, ați ajuns pe site-ul web ideal, deoarece în conținutul acestui articol vom încerca să vă ștergem temerile și să vă explicăm la început de ce schimbătorul de viteze al Nissan Leaf poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Nissan Leaf-ului meu?

Deci, să începem cu conținutul acestui articol rădăcinile unui schimbător de viteze care se scutură pe Nissan Leaf, există două cazuri distincte, iată-le:

Levierul schimbătorului de viteze de pe Nissan Leaf tremură în neutru

În primul rând, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Originea acestei probleme este de fapt destul de simplă, adesea se întâmplă pe vehicule vechi sau vehicule care au fost conduse mult. De fapt, cu timpul, componente precum suspensiile sau blocurile silentioase sunt supuse la mare presiune și își pierd intenția de reducere a vibrațiilor. În cazul în care butonul de schimbare vibrează la pornirea sau oprirea pe Nissan Leaf, cu siguranță este blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, scopul lor este să reducă și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt sparte, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor piese auto, cum ar fi maneta de viteze a Nissan Leaf-ului tău, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Nissan Leaf care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult pe Nissan Leaf și puțin mai puțin frecvente. Într-adevăr, de cele mai multe ori, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Dacă în situația în care accelerezi acest shake nu scade sau mai rău, va trebui să-l corectezi mai repede. De fapt, deși greu de stabilit, există mai multe piese auto care pot fi cauza vibrațiilor în schimbarea treptelor de viteză a Nissan Leaf:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, ceea ce provoacă vibrații majore
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate ca urmare a unei intervenții asupra motorului dumneavoastră
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Nissan Leaf-ul meu?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Nissan Leaf-ul meu se agită?

Acum haideți să trecem la secțiunea care vă interesează cel mai probabil, acum că v-ați distins cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Nissan Leaf va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a o opri.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să reparați această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase produc această vibrație, va trebui să faceți oricare schimba suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces poate fi realizat chiar dacă este posibil să nu aveți niște instrumente și o experiență mecanică de bază.

În concluzie, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Nissan Leaf, există un singur remediu, care este să mergi la tehnicianul tau. De fapt, așteptarea nu este o soluție bună, deoarece riscați să deteriorați alte componente și, a lua în considerare o analiză precisă și completă fără ajutor este foarte complex. Mecanicul dvs. auto va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema în mod corespunzător.

Dacă după ce le-ați examinat sau înlocuit, aveți în continuare impresia că motorul Nissan Leaf-ului dvs. încă tremură, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Nissan Leaf, nu ezitați să consultați categoria noastră Nissan Leaf.

Legătura cu publicația principală