Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor la Ford Crown Victoria?

Indiferent dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că, atunci când ceva nu merge bine, este posibil ca toți să ne comportăm la fel și să fim îngrijorați. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja te poți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Ford Crown Victoria se scutură, ați ajuns la pagina potrivită, deoarece în acest conținut vom încerca să vă eliminăm temerile și să vă arătăm la început de ce schimbătorul de viteze al Ford Crown Victoria poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a rezolva această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Ford Crown Victoria?

Deci, să începem acest conținut cu sursele unui schimbător de viteze care se zguduie pe Ford Crown Victoria, există două situații distincte, iată-le:

Maneta schimbătorului de viteze la Ford Crown Victoria tremurând în neutru

În primul rând, este posibil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați această percepție dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Originea acestei probleme este destul de simplă, de multe ori se dezvoltă pe vehicule vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Adevărul este că, cu timpul, elementele inclusiv suspensiile sau silent block-urile sunt supuse unui stres foarte mare și își pierd caracteristicile de reducere a vibrațiilor. În cazul în care butonul de schimbare vibrează la pornirea sau oprirea pe Ford Crown Victoria, cu siguranță este blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. În realitate, sarcina lor este să limiteze și să absoarbă toate cuplajele și tremurul motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt afectate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor părți, cum ar fi maneta de viteze a Ford Crown Victoria, de exemplu.

Maneta schimbătorului de viteze la Ford Crown Victoria care vibrează la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult la Ford Crown Victoria și puțin mai puțin frecvente. În realitate, în majoritatea situațiilor, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Daca in situatia ta cand accelerezi acest shake nu se reduce sau mai rau, va trebui sa te descurci mai repede. De fapt, deși este mai dificil de detectat, există câteva părți care ar putea fi responsabile pentru vibrațiile în schimbarea vitezelor Ford Crown Victoria:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, care declanșează vibrații grave
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte componente nealiniate ca urmare a unei intervenții asupra motorului dvs
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Ford Crown Victoria?

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Ford Crown Victoria se agită?

Acum să trecem la partea despre care aproape sigur ești cel mai curios, acum că te-ai distins cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Ford Crown Victoria va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi ieftin să rezolvați această problemă. După ce ați verificat ce blocuri silentioase au dus la această vibrație, va trebui să faceți oricare înlocuiți suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Această operațiune poate fi făcută chiar dacă aveți niște scule și ceva expertiză mecanică de bază.

În concluzie, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Ford Crown Victoria, există un singur tratament, care este să mergi la mecanicul tau. De fapt, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riscați să răniți alte componente și, a lua în considerare o analiză precisă și completă pe cont propriu este foarte complex. Atelierul dvs. de reparații va fi cel mai în măsură să vă rezolve problema în mod corespunzător.

Dacă după ce le-ați examinat sau schimbat mai aveți senzația că motorul Ford Crown Victoria încă tremură, nu ezitați să citiți conținutul nostru pe acest subiect pentru a vă rezolva problema.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Ford Crown Victoria, accesați categoria noastră Ford Crown Victoria.

Legătura cu publicația principală