Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la schimbarea vitezelor la Audi Tt?

Indiferent dacă aveți un automobil nou sau vechi, dorința de a-l menține în stare bună de funcționare este aceeași. Așa că atunci când ceva nu merge bine, toți avem tendința de a reacționa în același mod și de a ne îngrijora. Și, mai ales când vine vorba de transmisie, deja vă puteți imagina cu o notă uriașă. Dacă schimbătorul de viteze al Audi Tt se agită, ați ajuns la locul potrivit, deoarece în conținutul acestui articol vom încerca să vă ștergem temerile și să vă explicăm la început de ce schimbătorul de viteze al Audi Tt poate vibre și, în al doilea rând, ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă.

De ce tremură schimbătorul de viteze al Audi Tt al meu?

Deci, să începem cu conținutul acestui articol originile unui schimbător de viteze care se zguduie pe Audi Tt, există două situații distincte, iată-le:

Levierul schimbătorului de viteze la Audi Tt tremurând în neutru

În primul rând, este probabil ca butonul schimbătorului de viteze se agită numai când ești în neutru, sau pedala de ambreiaj este apăsată, iar atunci când accelerați acest sentiment dispare. Acesta este cel mai cunoscut caz. Originea acestei probleme este de fapt destul de simplă, frecvent se întâmplă pe vehicule vechi sau vehicule care au fost conduse mult. Adevărul este că, cu timpul, elemente precum suspensiile sau silent block-urile sunt supuse unui mare stres și își pierd caracteristicile de reducere a vibrațiilor. În cazul în care butonul de schimbător vibrează la pornirea sau oprirea Audi Tt, este cel mai probabil blocuri silentioase pentru motor sau cutie de viteze care sunt moarte. Într-adevăr, sarcina lor este să limiteze și să absoarbă toate cuplajele și scuturarea motorului și cutiei de viteze. Dacă acestea sunt afectate, aceste vibrații vor avea repercusiuni asupra altor părți, cum ar fi maneta de viteze a Audi Tt, de exemplu.

Maneta schimbatorului de viteze la Audi Tt care vibreaza la accelerare

Al doilea caz de a pârghie de viteză care tremură mult pe Audi Tt și puțin mai puțin frecvente. Într-adevăr, în multe cazuri, creșterea turației motorului ar trebui să atenueze aceste tremurături. Dacă în scenariul tău când accelerezi acest shake nu se reduce sau mai rău, va trebui să-l rezolvi mai repede. Evident, deși greu de stabilit, există mai multe părți care pot fi responsabile pentru vibrațiile în schimbarea vitezelor Audi Tt:

  • Rulmenți uzați ale cutiei de viteze, ceea ce provoacă vibrații excesive
  • Un joc anormal în cardanele.
  • Un ambreiaj decentrat sau alte piese nealiniate ca urmare a unei intervenții asupra motorului dumneavoastră
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Audi Tt

Ce se întâmplă dacă schimbătorul de viteze de pe Audi Tt meu tremură?

Acum să trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai curios, acum că te-ai distins cauza schimbătorului de viteze care vibrează pe Audi Tt va trebui să readuceți lucrurile la normal pentru a scăpa de el.

Dacă vă aflați în cazul în care vibrează doar la relanti, va fi un preț scăzut pentru a remedia această problemă. După ce ați examinat ce blocuri silentioase au cauzat această vibrație, va trebui să faceți oricare schimba suporturile motorului sau suporturile cutiei de viteze . Acest proces se poate face indiferent dacă aveți sau nu unele instrumente și o experiență mecanică de bază.

În cele din urmă, dacă vă aflați în cazul în care dvs maneta de viteze se agită când accelerați cu Audi Tt, există o singură rezoluție, care este să mergi la tehnicianul tau. În mod evident, așteptarea nu este o soluție bună pentru că riști să rănești alte componente și, a lua în considerare o analiză precisă și completă de către tine este foarte complicat. Mecanicul dumneavoastră va fi cel mai în măsură să vă remedieze problema cu acuratețe.

Dacă după ce le-ați verificat sau schimbat mai aveți senzația că motorul Audi Tt încă tremură, nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a vă remedia problema.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Audi Tt, accesați categoria noastră Audi Tt.

Legătura cu publicația principală