Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti volvo xc70, ce să faci?

Mașinile recente reprezintă un buget în creștere, fie că este cauzat de întreținere sau de defecțiuni imprevizibile legate de toată noua tehnologie construită în mașini. De obicei, avem tendința de a ne îngrijora destul de repede în legătură cu cel mai mic semnal de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un volvo xc70 trebuie rezolvată destul de repede, în orice alt caz se va agrava și va afecta părțile auxiliare. Astăzi vom descoperi soluțiile disponibile dacă sunteți victimă a unui volvo xc70 care vibrează la relanti. Mai întâi vom încerca să aflăm de ce volvo xc70 dumneavoastră vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce are volvo xc70 meu vibrații în gol?

Așa că începem conținutul articolului nostru cu declanșatoarele unui volvo xc70 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra componentelor care pot provoca acest tremur. Ne vom uita în principal la faptul că volvo xc70 se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe volvo xc70 vibrații, nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul articolului nostru care se referă la această problemă. Putem deja eradica unele piese auto ca fiind posibile responsabile pentru această problemă. Într-adevăr, întrucât vă aflați pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Ar trebui să știți, pe de altă parte, că motoarele diesel tind de obicei să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Volvo xc70 meu trage la dreapta, ce să fac?

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care volvo xc70 tremură la ralanti este asociat direct cu motorul dvs. Motivele principale ale acestei vibrații sunt adesea asociate cu alimentarea cu combustibil a vehiculului, aprinderea sau silentiosul motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului volvo xc70:

  • Injecție: Dacă injecția vehiculului dvs. este modificată și declanșează tremur, ar trebui să experimentați un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, pe de altă parte, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei întâmpina complicații în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu se vor întâmpla și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențioase ale motorului: Cel mai puțin frustrant declanșator al unui volvo xc70 care se agită la ralanti este într-adevăr blocurile silentioase ale motorului. Sunt un fel de tampon moale din plastic care amortizează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei tind să-și piardă acțiunea și, prin urmare, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă volvo xc70 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să localizați începutul problemei dvs. sau cel puțin să reduceți posibilele declanșatoare, vă vom arăta că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este moderată și doar câteva impurități blochează performanța lor corespunzătoare, puteți trece peste el fără a merge în zona de garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care cauzează vibrațiile la ralanti ale volvo xc70, va trebui să treceți vehiculul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defectuoase sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silențioase ale motorului: Ultimul motiv al vibrațiilor la oprire la volvo xc70 este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silent block-urilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi în zona de garaj pentru a face această modificare și a preveni tremuratul tău volvo xc70 la relanti.
Weiterlesen:
Cum să blochezi un volvo xc70 cu o baterie descărcată?

Iată principalele cauze și soluții pentru a vă rezolva problema vibrațiilor la ralanti pe volvo xc70, dacă, în plus, scuturarea acestuia nu ține inactiv, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo xc70, aruncați o privire la categoria volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию