Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti volvo v70, ce să faci?

Mașinile moderne reprezintă un buget în continuă creștere, fie că este cauzat de service sau de defecțiuni imprevizibile legate de toată noua tehnologie încorporată în mașini. De obicei, avem tendința să ne îngrijorăm rapid cu privire la cel mai mic indicator de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un volvo v70 trebuie tratată rapid, altfel se va agrava și va afecta componente suplimentare. Astăzi vom descoperi soluțiile disponibile dacă sunteți victimă a unui volvo v70 care vibrează la relanti. În primul rând vom încerca să aflăm de ce volvo v70 dumneavoastră vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce are volvo v70 meu vibrații în gol?

Așa că începem conținutul articolului nostru cu motivele unui volvo v70 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra componentelor care pot genera acest tremur. Vom acorda mai ales atentie faptului ca volvo v70 tau tremura doar la ralanti, daca simti vibratii la accelerare pe volvo v70 vibratii nu ezita sa consulti continutul articolului nostru despre aceasta problema. Putem elimina deja unele părți cât posibil cauza acestei probleme. De fapt, fiindcă sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Ar trebui să știți, pe de altă parte, că motoarele diesel tind de obicei să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe volvo v70, ce să fac?

Pe de altă parte, informația proastă este că motivul pentru care volvo v70 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Principalele cauze ale acestei vibrații sunt adesea legate de alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și consecințele lor asupra comportamentului volvo v70:

  • Injecție: Dacă injecția vehiculului dumneavoastră este modificată și provoacă tremur, ar trebui să experimentați un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, pe de altă parte, aprinderea mașinii tale este cea care are probleme, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei întâmpina complicații în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu se vor întâmpla și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențioase ale motorului: Cel mai puțin frustrant declanșator al unui volvo v70 care tremură la ralanti este, evident, silențiosul motorului. Sunt un fel de tampon moale din plastic care amortizează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei tind să-și piardă acțiunea și, în consecință, vibrațiile cauzate de motorul tău cresc

.

Ce se întâmplă dacă volvo v70 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să găsiți începutul problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele cauze, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este modestă și doar câteva impurități obstrucționează funcționarea lor corespunzătoare, puteți trece peste asta fără a merge la atelierul dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să luați în considerare a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care produce vibrațiile la ralanti ale volvo v70, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defectuoase sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silențioase ale motorului: Ultimul motiv de vibrație la oprire la volvo v70 este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silent block-urilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la atelierul tău pentru a face această schimbare și a preveni tremuratul tău volvo v70 la ralanti.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe volvo v70?

Iată principalele motive și răspunsuri pentru a vă remedia problema vibrațiilor la ralanti pe volvo v70, dacă în plus față de agitare nu ține inactiv, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre volvo v70, accesați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию