Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volvo V60, ce să faci?

Automobilele recente reprezintă un buget în continuă creștere, fie că este vorba de service sau de defecțiuni neprevăzute legate de toată noua tehnologie inclusă în mașini. Probabil că ne îngrijorăm rapid în legătură cu cel mai mic indicator de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volvo V60 trebuie rezolvată cât mai curând posibil, altfel se va agrava și va afecta componentele auxiliare. În acest articol vom descoperi soluțiile disponibile dacă sunteți victima unui Volvo V60 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să descoperim de ce Volvo V60 dumneavoastră vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce Volvo V60 meu are vibrații în gol?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu cauzele unui Volvo V60 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să examinăm componentele care pot genera acest tremur. Ne vom concentra în principal asupra faptului că Volvo V60 dumneavoastră tremură doar la relanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Volvo V60 vibrații nu ezitați să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut care este despre această problemă. Putem elimina deja unele părți cât posibil cauza acestei probleme. Evident, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Cu toate acestea, ar trebui să știți că motoarele diesel sunt susceptibile să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special automobilele mai vechi.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Volvo V60?

Cu toate acestea, vestea proastă este că motivul pentru care Volvo V60 tremură la ralanti este direct legat de motorul dumneavoastră. Principalele cauze ale acestei vibrații sunt adesea legate de alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și consecințele lor asupra performanței Volvo V60:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dumneavoastră este deteriorată și provoacă tremurături, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei simți complicații în performanța motorului tău. În realitate, vor exista scântei care nu se dezvoltă și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: cel mai puțin deranjant declanșare al unui Volvo V60 care tremură la ralanti este cu siguranță silențiosul motorului. Sunt o formă de tampon moale din plastic care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, este probabil să-și piardă acțiunea și, ca urmare, vibrațiile cauzate de motorul dumneavoastră cresc

.

Ce se întâmplă dacă Volvo V60 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să identificați originea necazului dvs. sau măcar să reduceți posibilele motive, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a scăpa de fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă necazul este moderat și doar câteva impurități blochează funcționarea lor corespunzătoare, îl puteți vindeca fără a merge la atelierul dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să luați în considerare a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care cauzează vibrațiile la ralanti ale Volvo V60, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silențioase ale motorului: Ultimul declanșator al vibrațiilor la oprirea Volvo V60 este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. În realitate, înlocuirea silent block-urilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la atelierul tău pentru a face această schimbare și pentru a preveni tremuratul tău Volvo V60 la ralanti.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volvo V60, ce să fac?

Iată principalele motive și soluții pentru a vă remedia problema de vibrație la ralanti pe Volvo V60, dacă în plus, scuturarea acestuia nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию