Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volvo V50, ce să faci?

Vehiculele recente reprezintă un buget în creștere, fie că este din cauza întreținerii sau a defecțiunilor imprevizibile legate de toată noua tehnologie încorporată în mașini. Tindem să ne îngrijorăm rapid în legătură cu cel mai mic indicator de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volvo V50 trebuie rezolvată destul de repede, în orice alt caz se va agrava și va afecta piese suplimentare. Astăzi vom vedea soluțiile disponibile dacă sunteți victimă a unui Volvo V50 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să descoperim de ce Volvo V50 dumneavoastră vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce Volvo V50 meu are vibrații în gol?

So we start our content with the motives of a Volvo V50 that vibrates at idle. For this we will have to have a look at the parts that can cause this tremor. We will principally concentrate on the fact that your Volvo V50 only shakes at idle, if you feel vibrations at acceleration on Volvo V50 vibrations don’t think twice to read our content which is about this issue. We can already eradicate some auto parts as possible responsible for this problem. In fact, as you are at a standstill, usually in neutral, we can already clear the vehicle’s transmission, running gear, bearings, suspensions, clutch and flywheel. You should be conscious, however, that diesel engines tend to vibrate much more than petrol engines, especially older vehicles.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volvo V50 meu, ce să fac?

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care Volvo V50 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Motivele principale ale acestei vibrații sunt adesea legate de alimentarea cu combustibil a vehiculului, aprinderea sau silentiosul motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Volvo V50:

  • Injecție: Dacă injecția vehiculului dumneavoastră este perturbată și provoacă tremur, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, pe de altă parte, aprinderea mașinii tale este cea care are probleme, indiferent că provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei simți complicații în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu se dezvoltă și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii dvs. să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: cel mai puțin frustrant declanșator al unui Volvo V50 care tremură la ralanti este cu siguranță blocajele silentioase ale motorului. Sunt un fel de plăcuțe din plastic moale care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, au tendința de a-și pierde sarcina și, în consecință, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Volvo V50 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că te-ai ocupat de a identifica originea problemei tale sau măcar de a reduce posibilele cauze, îți vom explica că există soluții disponibile pentru a remedia fiecare dintre aceste complicații.

  • Injection: If your injection is the trigger, the first thing to do will be to use a strong cleaning product that you will add to your fuel, it will cost you about ten euros, but if the issue is slight and only a few impurities block their proper performing, you can cure it without going to your mechanic. If this is not enough, you will have to reflect on a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care produce vibrațiile la ralanti ale Volvo V50, va trebui să treceți vehiculul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Silențiosul motorului: ultima cauză a vibrațiilor la oprire la Volvo V50 este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să vă coste mai mult de 200 de euro, mergeți la mecanic pentru a face această schimbare și pentru a preveni tremurarea Volvo V50 la ralanti.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volvo V50 al meu?

Iată principalele cauze și răspunsuri pentru a scăpa de problema dvs. de vibrație la ralanti pe Volvo V50, dacă în plus față de scuturarea acestuia nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo V50, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию