Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti volvo v40, ce să faci?

Vehiculele moderne reprezintă un buget în continuă creștere, fie că se datorează întreținerii sau defecțiunilor neprevăzute asociate cu toată noua tehnologie încorporată în mașini. Adesea suntem îngrijorați destul de repede cu privire la cel mai mic indicator de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un volvo v40 trebuie tratată destul de repede, în orice alt caz se va agrava și va afecta componente suplimentare. Astăzi vom verifica soluțiile disponibile dacă sunteți victimă a unui volvo v40 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să ne dăm seama de ce volvo v40 dumneavoastră vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce are volvo v40 meu vibrații în gol?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu cauzele unui volvo v40 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să verificăm organele care pot provoca acest tremur. Vom acorda în principal atenție faptului că volvo v40 dvs. tremură doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe volvo v40 vibrații nu fi reticent să răsfoiți pagina noastră de conținut care este despre această problemă. Putem elimina deja unele piese auto pe cât posibil cauza acestei probleme. Cu siguranță, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fii informat, pe de altă parte, că motoarele diesel vibrează adesea mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special vehiculele mai vechi.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc volvo v40 al meu

Pe de altă parte, informația proastă este că motivul pentru care volvo v40 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Motivele principale ale acestei vibrații sunt adesea în legătură cu alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și consecințele lor asupra comportamentului volvo v40:

  • Injecție: Dacă injecția vehiculului dumneavoastră este modificată și declanșează tremur, ar trebui să ajungeți să simțiți un fel de cuplare în motor, de parcă mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă totuși, aprinderea mașinii tale este cea care are probleme, fie că provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei ajunge să simți complicații în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu apar și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cea mai puțin enervantă cauză a tremurului unui volvo v40 la ralanti este evident silențiosul motorului. Sunt un fel de plăcuțe din plastic moale care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, adesea își pierd sarcina și, în consecință, vibrațiile aduse de motorul tău cresc

.

Ce se întâmplă dacă volvo v40 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că te-ai descurcat pentru a găsi originea problemei tale sau măcar pentru a reduce posibilele declanșatoare, îți vom explica că există soluții disponibile pentru a remedia fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă cauza este injecția, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este moderată și doar câteva impurități obstrucționează funcționarea lor corespunzătoare, îl puteți vindeca fără a merge la garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care cauzează vibrațiile la ralanti ale volvo v40, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silențioase ale motorului: Ultimul motiv de vibrație la oprire la volvo v40 este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silent block-urilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la garaj pentru a face această schimbare și a preveni tremuratul tău volvo v40 la relanti.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un volvo v40?

Iată principalele motive și răspunsuri pentru a vă rezolva problema vibrațiilor la ralanti pe volvo v40, dacă pe lângă agitare nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию