Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volvo S60, ce să faci?

Automobilele moderne reprezintă un buget în creștere, fie că este rezultatul service-ului sau defecțiunile imprevizibile asociate cu toată noua tehnologie încorporată în mașini. De obicei, ne stresăm destul de repede în legătură cu cel mai mic semnal de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volvo S60 trebuie rezolvată rapid, altfel se va agrava și va afecta componentele auxiliare. Astăzi vom verifica soluțiile disponibile dacă sunteți victimă a unui Volvo S60 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să înțelegem de ce Volvo S60 dumneavoastră vibrează atunci când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la ralanti.

De ce are Volvo S60-ul meu vibrații în gol?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu cauzele unui Volvo S60 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să examinăm părțile care pot genera acest tremur. Ne vom uita în mod special la faptul că Volvo S60 dvs. tremură doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Volvo S60 vibrații nu ezitați să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut care tratează această problemă. Putem deja eradica unele piese auto pe cât posibil cauza acestei probleme. Cu siguranță, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fiți informat, totuși, că motoarele diesel vibrează de obicei mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special automobilele mai vechi.

Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru Volvo S60

Pe de altă parte, vestea proastă este că motivul pentru care Volvo S60 tremură la ralanti este direct asociat cu motorul tău. Principalii declanșatori ai acestei vibrații sunt adesea asociate cu alimentarea cu combustibil a automobilului, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele rădăcini ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra performanței Volvo S60:

  • Injecție: Dacă injecția automobilului dvs. este modificată și provoacă tremur, ar trebui să ajungeți să simțiți un fel de cuplare în motor, de parcă mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii tale este cea care are probleme, nu contează dacă provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei ajunge să simți îngrijorări în ceea ce privește performanța motorului tău. În realitate, vor exista scântei care nu apar și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cea mai puțin enervantă cauză a tremurării unui Volvo S60 la ralanti este într-adevăr silențiosul motorului. Sunt un fel de plăcuțe din plastic moale care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei își pierd acțiunea și, prin urmare, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Volvo S60 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să localizați sursa problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele cauze, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste preocupări.

  • Injecția: Dacă injecția ta este cauza, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este minoră și doar câteva impurități blochează funcționarea lor corespunzătoare, puteți trece peste asta fără a merge la atelierul dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să luați în considerare a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care duce la vibrațiile la ralanti ale Volvo S60, va trebui să treceți automobilul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silentioase ale motorului: Ultimul motiv al vibrației la oprire la Volvo S60 este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. În realitate, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la atelierul tău pentru a face această schimbare și a preveni tremuratul tău Volvo S60 la ralanti.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volvo S60?

Iată principalele motive și soluții pentru a vă remedia problema vibrațiilor la ralanti pe Volvo S60, dacă în plus, scuturarea acesteia nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector