Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter, ce să faci?

Automobilele moderne reprezintă un buget în creștere, fie că este cauzat de întreținere sau de defecțiunile imprevizibile legate de toate noile tehnologii incluse în mașini. De obicei, ne stresăm destul de repede pe cel mai mic simptom de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volkswagen Transporter trebuie rezolvată cât mai curând posibil, în orice alt caz se va agrava și va afecta componente suplimentare. În acest articol vom afla care sunt soluțiile disponibile dacă sunteți victima unei Volkswagen Transporter care vibrează la ralanti. Mai întâi vom încerca să descoperim de ce Volkswagen Transporter-ul tău vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faci dacă ai vibrații la relanti.

De ce Volkswagen Transporter-ul meu are vibrații în gol?

Așa că începem conținutul nostru cu cauzele unui Volkswagen Transporter care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra organelor care pot provoca acest tremur. Ne vom concentra mai ales asupra faptului că Volkswagen Transporter-ul tău tremură doar la ralanti, dacă simți vibrații la accelerare la vibrațiile Volkswagen Transporter nu ezita să consulți conținutul nostru care tratează această problemă. Putem deja eradica unele piese auto pe cât posibil responsabili de această problemă. În realitate, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Ar trebui să fii conștient, totuși, că motoarele diesel vibrează de obicei mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter 5?

Pe de altă parte, vestea proastă este că motivul pentru care Volkswagen Transporter-ul tău tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Motivele principale ale acestei vibrații sunt foarte adesea legate de alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Volkswagen Transporter:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dvs. este perturbată și declanșează tremur, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, de parcă mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii dvs. este cea care are probleme, indiferent că provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, veți simți îngrijorări în ceea ce privește comportamentul unității dvs. de motor. În realitate, vor exista scântei care nu apar și este posibil ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cel mai puțin declanșator de declanșare a unui Volkswagen Transporter care se agită la ralanti este, evident, silențiosul motorului. Sunt un fel de tampon moale din plastic care amortizează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei își pierd funcția și, prin urmare, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Volkswagen Transporter-ul meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să localizați cauza problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele declanșatoare, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste preocupări.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă necazul este ușor și doar câteva impurități obstrucționează funcționarea lor corectă, o puteți depăși fără a merge în zona de garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care duce la vibrațiile în gol ale Volkswagen Transporter-ului dvs., va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silentioase ale motorului: Ultimul motiv al vibrațiilor la oprirea Volkswagen Transporter este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. În realitate, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi în zona garajului tău pentru a face această schimbare și a preveni tremuratul tău Volkswagen Transporter la relanti.
Weiterlesen:
Lumină portocalie Volkswagen Transporter 6 care rămâne aprinsă

Iată principalele motive și răspunsuri pentru a vă remedia problemele de vibrații la ralanti pe Volkswagen Transporter, dacă în plus, scuturarea acestuia nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector