Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 6, ce să faci?

Mașinile recente reprezintă un buget în creștere, fie că este vorba de service sau de defecțiuni neprevăzute legate de toată noua tehnologie construită în mașini. De obicei ne îngrijorăm destul de repede cu privire la cel mai mic indicator de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volkswagen Transporter 6 trebuie tratată destul de repede, altfel se va agrava și va afecta piesele auxiliare. În acest articol, vom verifica soluțiile disponibile dacă sunteți victima unei Volkswagen Transporter 6 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să descoperim de ce Volkswagen Transporter 6 vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Volkswagen Transporter 6 are vibrații în gol?

Așa că începem conținutul articolului nostru cu originile unui Volkswagen Transporter 6 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra părților care pot provoca acest tremur. Ne vom concentra mai ales asupra faptului că Volkswagen Transporter 6 se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Volkswagen Transporter 6 vibrații nu fi reticent să citiți conținutul articolului nostru care se referă la această problemă. Putem elimina deja unele părți ca posibile responsabile pentru această problemă. În realitate, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Pe de altă parte, ar trebui să știți că motoarele diesel vibrează de obicei mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care Volkswagen Transporter 6 tremură la ralanti este direct legat de motorul dvs. Principalii declanșatori ai acestei vibrații sunt adesea legați de alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Volkswagen Transporter 6:

  • Injecție: Dacă injecția automobilului dvs. este afectată și motivează tremurul, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii tale este cea care are probleme, indiferent că provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei simți probleme în comportamentul motorului tău. De fapt, vor exista scântei care nu se dezvoltă și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențioase ale motorului: Cel mai puțin deranjant declanșator al unui Volkswagen Transporter 6 care tremură la ralanti este cu siguranță silențiosul motorului. Sunt un fel de plăcuțe din plastic moale care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei își pierd scopul și, în consecință, vibrațiile cauzate de motorul tău cresc

.

Ce se întâmplă dacă Volkswagen Transporter 6 vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că v-ați descurcat să găsiți originea problemei dvs. sau cel puțin să reduceți posibilele motive, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste probleme.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este minoră și doar câteva impurități blochează performanța lor corespunzătoare, vă puteți descurca fără a merge la atelier. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care duce la vibrațiile la ralanti ale Volkswagen Transporter 6, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Silențiosul motorului: ultima cauză a vibrațiilor la oprirea Volkswagen Transporter 6 este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. De fapt, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la atelierul tău pentru a face această schimbare și a preveni tremurarea ta Volkswagen Transporter 6 la ralanti.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

Iată principalele motive și răspunsuri pentru a vă rezolva problema vibrațiilor la relanti pe Volkswagen Transporter 6, dacă pe lângă agitare nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector