Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Vehiculele recente reprezintă un buget în continuă creștere, fie că se datorează service-ului sau defecțiunilor imprevizibile legate de toată noua tehnologie inclusă în mașini. De obicei, avem tendința să ne îngrijorăm rapid cu privire la cel mai mic simptom de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volkswagen Transporter 5 trebuie rezolvată cât mai curând posibil, în orice alt caz se va agrava și va afecta componentele auxiliare. . În acest articol vom afla care sunt soluțiile disponibile dacă sunteți victima unei Volkswagen Transporter 5 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să înțelegem de ce Volkswagen Transporter 5 vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Volkswagen Transporter 5 are vibrații în gol?

Așa că începem ghidul nostru cu declanșatoarele unui Volkswagen Transporter 5 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra componentelor care pot provoca acest tremur. Ne vom concentra în mod special asupra faptului că Volkswagen Transporter 5 se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Volkswagen Transporter 5 vibrații nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de la ghidul nostru care se referă la această problemă. Putem elimina deja unele piese auto ca fiind posibile responsabile pentru această problemă. În realitate, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fii informat, totuși, că motoarele diesel tind de obicei să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special vehiculele mai vechi.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 5?

Pe de altă parte, vestea proastă este că motivul pentru care Volkswagen Transporter 5 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Principalele motive ale acestei vibrații sunt adesea în legătură cu alimentarea cu combustibil a vehiculului, aprinderea sau silentiosul motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și consecințele lor asupra comportamentului Volkswagen Transporter 5:

  • Injecție: Dacă injecția vehiculului dvs. este deteriorată și declanșează tremur, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, totuși, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, nu contează dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei simți probleme în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu se dezvoltă și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cea mai puțin frustrantă cauză a tremurării unui Volkswagen Transporter 5 la ralanti sunt, în mod evident, silentblocurile motorului. Sunt o formă de tampon moale din plastic care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei tind să-și piardă funcția și, prin urmare, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Volkswagen Transporter 5 vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să identificați cauza problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele declanșatoare, vă vom explica că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste probleme.

  • Injecția: Dacă injecția ta este cauza, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este ușoară și doar câteva impurități blochează performanța lor corespunzătoare, o puteți depăși fără a merge în zona de garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care produce vibrațiile la ralanti ale Volkswagen Transporter 5, va trebui să treceți vehiculul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defectuoase sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silentioase ale motorului: Ultimul motiv al vibrației la oprirea Volkswagen Transporter 5 este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului dumneavoastră. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi în zona garajului tău pentru a face această schimbare și a preveni tremuratul tău Volkswagen Transporter 5 la relanti.
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 5?

Iata care sunt principalele cauze si solutii pentru a va rezolva problema vibratiilor la ralanti pe Volkswagen Transporter 5, daca in plus fata de scuturare nu tine la ralanti, nu ezitati sa consultati articolul nostru despre aceasta problema.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector