Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Vehiculele moderne reprezintă un buget în continuă creștere, fie că este vorba de întreținere sau de defecțiuni neprevăzute asociate cu toată noua tehnologie construită în mașini. De obicei suntem îngrijorați destul de repede în legătură cu cel mai mic semn de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volkswagen Transporter 4 trebuie tratată rapid, în orice alt caz se va agrava și va afecta piesele auxiliare. În acest articol vom vedea soluțiile disponibile dacă sunteți victima unui Volkswagen Transporter 4 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să ne dăm seama de ce Volkswagen Transporter 4 vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Volkswagen Transporter 4 are vibrații în gol?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu declanșatoarele unui Volkswagen Transporter 4 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra organelor care pot declanșa acest tremur. Ne vom concentra în mod special asupra faptului că Volkswagen Transporter 4 se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Volkswagen Transporter 4 vibrații nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut care tratează această problemă. Putem elimina deja unele părți cât posibil cauza acestei probleme. În realitate, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să știți, totuși, că motoarele diesel vibrează de obicei mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special vehiculele mai vechi.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 5, ce pot face?

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care Volkswagen Transporter 4 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Principalele cauze ale acestei vibrații sunt frecvent legate de alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și repercusiunile lor asupra comportamentului Volkswagen Transporter 4:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii tale este modificată și motivează tremurul, ar trebui să ajungi să simți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, în schimb, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei ajunge să simți complicații în comportamentul motorului tău. De fapt, vor exista scântei care nu apar și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențioase ale motorului: Cel mai puțin frustrant declanșator al unui Volkswagen Transporter 4 care se agită la ralanti este, în mod evident, silentblocurile motorului. Sunt o formă de tampon moale din plastic care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei își pierd acțiunea și, în consecință, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Volkswagen Transporter 4 vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să localizați sursa problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele motive, vă vom arăta că există soluții disponibile pentru a scăpa de fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru pe care trebuie să-l faci va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este modestă și doar câteva impurități obstrucționează funcționarea lor corespunzătoare, puteți trece peste asta fără a merge la atelierul dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care cauzează vibrațiile la ralanti ale Volkswagen Transporter 4, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Silențioase ale motorului: ultima cauză a vibrațiilor la oprire pe Volkswagen Transporter 4 este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. De fapt, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la atelierul tău pentru a face această schimbare și a preveni tremurarea ta Volkswagen Transporter 4 la ralanti.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Iată principalele motive și răspunsuri pentru a vă rezolva problema vibrațiilor la relanti pe Volkswagen Transporter 4, dacă în plus, scuturarea acestuia nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector