Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Volkswagen Touran 2, ce să faci?

Automobilele recente reprezintă un buget în continuă creștere, fie că este rezultatul întreținerii sau defecțiunile imprevizibile legate de toată noua tehnologie inclusă în mașini. Probabil că vom fi îngrijorați destul de repede în legătură cu cel mai mic semnal de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Volkswagen Touran 2 trebuie gestionată destul de repede, altfel se va agrava și va afecta piesele auxiliare. În acest articol vom afla care sunt soluțiile disponibile dacă sunteți victima unei Volkswagen Touran 2 care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să înțelegem de ce Volkswagen Touran 2 vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Volkswagen Touran 2 are vibrații la relanti?

Așa că începem conținutul nostru cu motivele unui Volkswagen Touran 2 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să verificăm componentele care pot declanșa acest tremur. Ne vom concentra in mod special pe faptul ca Volkswagen Touran 2 tau tremura doar la ralanti, daca simti vibratii la accelerare pe Volkswagen Touran 2 vibratii nu ezita sa consulti continutul nostru care se refera la aceasta problema. Putem deja eradica unele părți posibile cauza acestei probleme. Cu siguranță, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fiți informat, totuși, că motoarele diesel sunt susceptibile să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special automobilele mai vechi.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran 2

Cu toate acestea, vestea proastă este că motivul pentru care Volkswagen Touran 2 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Principalele cauze ale acestei vibrații sunt adesea în legătură cu alimentarea cu combustibil a vehiculului, aprinderea sau silentiosul motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra performanței Volkswagen Touran 2:

  • Injecție: Dacă injecția automobilului dvs. este afectată și motivează tremurul, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă totuși, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei simți complicații în performanța motorului tău. În realitate, vor exista scântei care nu apar și este posibil ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cea mai puțin enervantă cauză a tremurării unui Volkswagen Touran 2 la ralanti sunt, evident, silentblocurile motorului. Sunt o formă de tampon moale din plastic care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, este probabil să-și piardă obiectivul și, prin urmare, vibrațiile generate de motorul tău cresc

.

Ce se întâmplă dacă Volkswagen Touran 2 vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să identificați cauza problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele motive, vă vom arăta că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă injecția ta este cauza, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este moderată și doar câteva impurități blochează funcționarea lor corespunzătoare, vă puteți descurca fără a merge la mecanic. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care cauzează vibrațiile la ralanti ale Volkswagen Touran 2, va trebui să treceți vehiculul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silentioase ale motorului: Ultimul declanșator de vibrații la oprirea Volkswagen Touran 2 este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. În realitate, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la mecanic pentru a face această schimbare și a împiedica Volkswagen Touran 2 să tremure la ralanti.
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Touran

Iata care sunt principalele cauze si solutii pentru a va remedia problema vibratiilor la ralanti pe Volkswagen Touran 2, daca pe langa scuturare nu tine la ralanti, nu ezitati sa consultati articolul nostru despre aceasta problema.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector