Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Skoda Kamiq, ce să faci?

Automobilele recente reprezintă un buget în creștere, fie că este rezultatul service-ului sau defecțiunile imprevizibile legate de toată noua tehnologie inclusă în mașini. De obicei, avem tendința de a ne stresa rapid cu privire la cel mai mic indicator de slăbiciune, și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la o Skoda Kamiq trebuie tratată cât mai curând posibil, în orice alt caz se va agrava și va afecta părțile auxiliare. În acest articol vom descoperi soluțiile disponibile dacă sunteți victima unui Skoda Kamiq care vibrează la relanti. În primul rând, vom încerca să aflăm de ce Skoda Kamiq dvs. vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Skoda Kamiq mea are vibrații în gol?

Așa că începem ghidul nostru cu cauzele unei Skoda Kamiq care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să examinăm organele care pot declanșa acest tremur. Ne vom concentra în mod special asupra faptului că Skoda Kamiq dvs. tremură doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe vibrațiile Skoda Kamiq, nu ezitați să solicitați sfaturi de la ghidul nostru care tratează această problemă. Putem deja eradica unele piese auto ca fiind posibile responsabile pentru această problemă. Într-adevăr, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fii informat, totuși, că motoarele diesel tind de obicei să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special automobilele mai vechi.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Skoda Kamiq?

Cu toate acestea, vestea proastă este că motivul pentru care Skoda Kamiq tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Motivele principale ale acestei vibrații sunt frecvent legate de alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și repercusiunile lor asupra performanței Skoda Kamiq:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dvs. este perturbată și motivează tremurul, ar trebui să experimentați un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii dumneavoastră este cea care are probleme, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, veți întâmpina probleme în performanța unității dvs. de motor. Într-adevăr, vor exista scântei care nu se produc și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențioase ale motorului: Cel mai puțin frustrant declanșator al unei Skoda Kamiq care tremură la ralanti este într-adevăr blocurile silentioase ale motorului. Sunt o formă de tampon moale din plastic care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei tind să-și piardă obiectivul și, ca urmare, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Skoda Kamiq mea vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că te-ai descurcat să identifici originea problemei tale sau măcar să scazi posibilele motive, te vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste probleme.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este moderată și doar câteva impurități blochează funcționarea lor corespunzătoare, o puteți depăși fără a merge în garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care cauzează vibrațiile în gol ale Skoda Kamiq, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Silențiosul motorului: ultima cauză a vibrațiilor la oprirea Skoda Kamiq este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silent block-urilor nu ar trebui să vă coste mai mult de 200 de euro, mergeți la garaj pentru a face această schimbare și pentru a preveni Skoda Kamiq să tremure la relanti.

Iată principalele motive și soluții pentru a vă rezolva problema vibrațiilor la relanti pe Skoda Kamiq, dacă pe lângă agitare nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Weiterlesen:
Skoda Kamiq care moare în timp ce conduce

Dacă mai aveți întrebări despre Skoda Kamiq, nu ezitați să consultați categoria noastră Skoda Kamiq.

Legătura cu publicația principală