Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Kia Cee D, ce să faci?

Automobilele recente reprezintă un buget în continuă creștere, fie că se datorează service-ului sau defecțiunilor imprevizibile legate de toată noua tehnologie inclusă în mașini. De obicei, avem tendința de a ne îngrijora destul de repede în legătură cu cel mai mic indicator de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Kia Cee D trebuie rezolvată rapid, altfel se va agrava și va afecta componente suplimentare. În acest articol, vom verifica soluțiile disponibile dacă sunteți victima unei Kia Cee D care vibrează la ralanti. În primul rând, vom încerca să descoperim de ce Kia Cee D vibrează atunci când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Kia Cee D are vibrații în gol?

Așa că începem ghidul nostru cu cauzele unui Kia Cee D care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să aruncăm o privire asupra părților care pot provoca acest tremur. Ne vom uita în principal la faptul că Kia Cee D se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Kia Cee D, vibrațiile nu ezitați să consultați ghidul nostru care tratează această problemă. Putem deja eradica unele părți ca posibile responsabile pentru această problemă. Cu siguranță, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să fii informat, totuși, că motoarele diesel tind de obicei să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special automobilele mai vechi.

Weiterlesen:
Motorul Kia Cee D zdrăngănește când este rece

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care Kia Cee D tremură la ralanti este direct în legătură cu motorul dvs. Motivele principale ale acestei vibrații sunt adesea în legătură cu alimentarea cu combustibil a mașinii, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și consecințele lor asupra comportamentului Kia Cee D:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dvs. este deteriorată și provoacă tremur, ar trebui să experimentați un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, pe de altă parte, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, indiferent dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei întâmpina probleme în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu apar și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cea mai puțin frustrantă cauză a tremurării unui Kia Cee D la ralanti este cu siguranță silențiosul motorului. Sunt o formă de tampon moale din plastic care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, de obicei tind să-și piardă sarcina și, prin urmare, vibrațiile generate de motorul tău cresc

.

Ce se întâmplă dacă Kia Cee D meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să găsiți originea problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele cauze, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste probleme.

  • Injecția: Dacă injecția este cauza, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă necazul este minor și doar câteva impurități obstrucționează funcționarea lor corespunzătoare, îl puteți vindeca fără a merge la garaj. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care produce vibrațiile la ralanti ale Kia Cee D, va trebui să treceți mașina prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silențioase ale motorului: Ultimul declanșator al vibrațiilor la oprirea Kia Cee D este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, schimbarea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la garaj pentru a face această schimbare și a împiedica Kia Cee D să tremure la ralanti.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Kia Cee D?

Iată principalele cauze și soluții pentru a vă rezolva problema de vibrații la ralanti pe Kia Cee D, dacă în plus, scuturarea acesteia nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Kia Cee D, aruncați o privire la categoria Kia Cee D.

Legătura cu publicația principală