Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Citroen Jumpy, ce să faci?

Automobilele recente reprezintă un buget în creștere, fie că este rezultatul întreținerii sau defecțiunilor neprevăzute legate de toată noua tehnologie încorporată în mașini. Adesea ne îngrijorăm destul de repede cu privire la cel mai mic semn de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Citroen Jumpy trebuie rezolvată rapid, altfel se va agrava și va afecta componente suplimentare. În acest articol vom descoperi soluțiile disponibile dacă sunteți victima unui Citroen Jumpy care vibrează la ralanti. În primul rând, vom încerca să ne dăm seama de ce Citroen Jumpy vibrează când este inactiv și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Citroen Jumpy meu are vibrații în gol?

Așa că începem ghidul nostru cu cauzele unui Citroen Jumpy care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să verificăm componentele care pot provoca acest tremur. Ne vom uita în mare parte la faptul că Citroen Jumpy-ul tău tremură doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare pe Citroen Jumpy, vibrațiile nu ezitați să consultați ghidul nostru care se referă la această problemă. Putem deja eradica unele piese auto pe cât posibil cauza acestei probleme. Evident, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Ar trebui să știți, totuși, că motoarele diesel vibrează adesea mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Citroen Jumpy 2

Cu toate acestea, informația proastă este că motivul pentru care Citroen Jumpy tremură la ralanti este direct asociat cu motorul dvs. Principalele cauze ale acestei vibrații sunt frecvent asociate cu alimentarea cu combustibil a vehiculului, aprinderea sau silentiosul motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Citroen Jumpy:

  • Injecție: Dacă injecția automobilului dvs. este perturbată și declanșează tremur, ar trebui să ajungeți să simțiți un fel de cuplare în motor, de parcă mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, totuși, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, nu contează dacă vine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei ajunge să simți probleme în comportamentul motorului tău. De fapt, vor exista scântei care nu apar și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii dvs. să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: cel mai puțin frustrant declanșator al unui Citroen Jumpy care se agită la ralanti este cu siguranță silențiosul motorului. Sunt un fel de plăcuțe din plastic moale care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, își pierd adesea obiectivul și, prin urmare, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Citroen Jumpy meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ai reușit să identifici începutul problemei tale sau măcar să scazi posibilele declanșatoare, te vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste probleme.

  • Injection: If your injection is the trigger, the first thing to do will be to use a strong cleaning product that you will add to your fuel, it will cost you about ten euros, but if the trouble is modest and only a few impurities obstruct their proper performing, you can cure it without going to your garage area. If this is not enough, you will have to consider a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care duce la vibrațiile la ralanti ale Citroen Jumpy, va trebui să treceți vehiculul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silentioase ale motorului: Ultimul declanșator al vibrațiilor la oprirea Citroen Jumpy este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. De fapt, schimbarea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi în zona garajului tău pentru a face această schimbare și pentru a împiedica Citroen Jumpy să tremure la relanti.
Weiterlesen:
Citroen Jumpy 2 care nu mai accelerează

Iată principalele cauze și răspunsuri pentru a scăpa de problemele tale de vibrații la ralanti pe Citroen Jumpy, dacă în plus față de scuturare nu ține la ralanti, nu ezita să consulți articolul nostru despre această problemă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Citroen Jumpy, accesați categoria noastră Citroen Jumpy.

Legătura cu publicația principală