Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Audi E-Tron, ce să faci?

Mașinile moderne reprezintă un buget în creștere, fie că este rezultatul întreținerii sau avariilor neprevăzute asociate cu toată noua tehnologie construită în mașini. Avem tendința de a stresa destul de repede în legătură cu cel mai mic semnal de slăbiciune și acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Audi E-Tron trebuie rezolvată destul de repede, în orice alt caz se va agrava și va afecta piesele auxiliare. Astăzi vom vedea soluțiile disponibile dacă sunteți victimă a unui Audi E-Tron care vibrează la ralanti. În primul rând, vom încerca să înțelegem de ce Audi E-Tron vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Audi E-Tron are vibrații în gol?

Așa că începem ghidul nostru cu originile unui Audi E-Tron care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să examinăm părțile care pot provoca acest tremur. Vom acorda mai multă atenție faptului că Audi E-Tron se agită doar la ralanti, dacă simțiți vibrații la accelerare la vibrații Audi E-Tron, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire la ghidul nostru care se referă la această problemă. Putem deja eradica unele piese auto pe cât posibil cauza acestei probleme. Într-adevăr, întrucât vă aflați pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Trebuie să știți, totuși, că motoarele diesel tind să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Audi E-Tron?

Pe de altă parte, vestea proastă este că motivul pentru care Audi E-Tron tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Motivele principale ale acestei vibrații sunt foarte adesea legate de alimentarea cu combustibil a automobilului, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele surse ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Audi E-Tron:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dvs. este perturbată și provoacă tremur, ar trebui să simțiți un fel de cuplare în motor, ca și cum mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, alternativ, aprinderea mașinii dvs. este cea care are probleme, indiferent că provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, veți simți îngrijorări în ceea ce privește comportamentul unității dvs. de motor. De fapt, vor exista scântei care nu se produc și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii tăi să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cel mai puțin frustrant declanșare al unui Audi E-Tron care tremură la ralanti este, în mod evident, silențiosul motorului. Sunt un fel de plăcuțe din plastic moale care atenuează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, tind să-și piardă acțiunea și, în consecință, vibrațiile generate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Audi E-Tron vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să găsiți cauza necazului dvs. sau măcar să reduceți cauzele posibile, vă vom arăta că există soluții disponibile pentru a scăpa de fiecare dintre aceste preocupări.

  • Injecția: Dacă injecția ta este declanșatorul, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă necazul este moderat și doar câteva impurități obstrucționează performanța lor corespunzătoare, îl puteți vindeca fără a merge la mecanic. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să reflectați asupra a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care produce vibrațiile la ralanti ale Audi E-Tron, va trebui să treceți automobilul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Silențiosul motorului: ultima cauză a vibrațiilor la oprirea Audi E-Tron este că vibrația provine de la blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. De fapt, schimbarea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la mecanicul tău pentru a face această schimbare și a împiedica Audi E-Tron să tremure la ralanti.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Audi E-Tron?

Iată principalele cauze și soluții pentru a vă remedia problema de vibrații la ralanti pe Audi E-Tron, dacă în plus față de scuturare nu ține la ralanti, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Audi E-Tron, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi E-Tron.

Legătura cu publicația principală