Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații la ralanti Audi A1, ce să faci?

Mașinile moderne reprezintă un buget în creștere, fie că este cauzat de întreținere sau de defecțiuni neprevăzute legate de toată noua tehnologie inclusă în mașini. Tindem să ne îngrijorăm destul de repede cu privire la cel mai mic semnal de slăbiciune, iar acesta este un lucru bun, deoarece o problemă la un Audi A1 trebuie rezolvată rapid, în orice alt caz se va agrava și va afecta piese suplimentare. Astăzi vom afla care sunt soluțiile disponibile dacă sunteți victima unui Audi A1 care vibrează la relanti. Mai întâi vom încerca să aflăm de ce Audi A1 vibrează la relanti și, în al doilea rând, ce să faceți dacă aveți vibrații la relanti.

De ce Audi A1 meu are vibrații la ralanti?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu declanșatoarele unui Audi A1 care vibrează la relanti. Pentru aceasta va trebui să examinăm părțile care pot declanșa acest tremur. În mare parte, ne vom uita la faptul că Audi A1 tau tremură doar la ralanti, dacă simți vibrații la accelerare la vibrații Audi A1 nu ezita să ceri sfaturi de pe pagina noastră de conținut care se referă la această problemă. Putem elimina deja unele piese auto care se ocupă de această problemă. Într-adevăr, întrucât sunteți pe loc, de obicei în neutru, putem deja șterge transmisia vehiculului, trenul de rulare, rulmenții, suspensiile, ambreiajul și volantul. Cu toate acestea, trebuie să fiți avertizat că motoarele diesel tind să vibreze mult mai mult decât motoarele pe benzină, în special mașinile mai vechi.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de masă de aer pe Audi A1?

Cu toate acestea, vestea proastă este că motivul pentru care Audi A1 tremură la ralanti este direct legat de motorul tău. Principalele cauze ale acestei vibrații sunt foarte des legate de alimentarea cu combustibil a automobilului, aprinderea sau blocurile silentioase ale motorului. Iată principalele origini ale acestei vibrații și rezultatele lor asupra comportamentului Audi A1:

  • Injecție: Dacă injecția mașinii dumneavoastră este modificată și motivează tremurul, ar trebui să ajungeți să simțiți un fel de cuplare în motor, de parcă mașina ar fi pășunat.
  • Aprindere: Dacă, totuși, aprinderea mașinii tale este cea care se zbate, indiferent că provine de la o bujie sau de la aprinderea completă, vei ajunge să simți complicații în comportamentul motorului tău. Într-adevăr, vor exista scântei care nu se dezvoltă și s-ar putea ca unul sau mai mulți dintre cilindrii dvs. să nu funcționeze.
  • Silențiosul motorului: Cea mai puțin deranjantă cauză a tremurării unui Audi A1 la ralanti sunt, evident, silentblocurile motorului. Sunt un fel de tampon moale din plastic care amortizează toate vibrațiile și tremurul motorului mașinii tale. Când se uzează, tind să-și piardă acțiunea și, în consecință, vibrațiile cauzate de motorul tău se intensifică

.

Ce se întâmplă dacă Audi A1 meu vibrează la relanti?

Să trecem la pasul următor, acum că ați reușit să localizați originile problemei dvs. sau măcar să reduceți posibilele motive, vă vom învăța că există soluții disponibile pentru a rezolva fiecare dintre aceste complicații.

  • Injecția: Dacă injecția este cauza, primul lucru de făcut va fi să folosești un produs de curățare puternic pe care îl vei adăuga la combustibil, te va costa aproximativ zece euro, dar dacă problema este minoră și doar câteva impurități obstrucționează performanța lor corespunzătoare, îl puteți vindeca fără a merge la atelierul dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este suficient, va trebui să luați în considerare a curățarea completă a injecției
  • Aprindere: Dacă aprinderea dvs. este cea care produce vibrațiile la ralanti ale Audi A1, va trebui să treceți automobilul prin trusa de diagnosticare pentru a obține mai multe informații despre problema exactă. Și luați în considerare o înlocuire a pieselor defecte sau o ajustare a ECU
  • Blocuri silentioase ale motorului: Ultimul motiv al vibrațiilor la oprirea Audi A1 este că vibrația provine din blocurile silentioase ale motorului. Aceasta este reparația care vă va costa cel mai puțin. Într-adevăr, înlocuirea silentblocurilor nu ar trebui să te coste mai mult de 200 de euro, mergi la atelierul tău pentru a face această schimbare și a împiedica Audi A1 să tremure la ralanti.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Audi A1?

Iata care sunt principalele cauze si raspunsuri pentru a va rezolva problema vibratiilor la ralanti pe Audi A1, daca pe langa agitare nu tine la ralanti, nu ezitati sa consultati articolul nostru despre aceasta problema.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Audi A1, aruncați o privire la categoria Audi A1.

Legătura cu publicația principală