Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Volkswagen Multivan, ce să faci?

Întâmpinarea problemelor pe vehiculul tău este de-a dreptul enervant, pe lângă povara financiară pe care o reprezintă aceste preocupări, mai trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Volkswagen Multivan nefuncțional și timpul petrecut pentru a detecta și remedia defecțiunea. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin grave decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. În acest articol vom căuta o problemă care ne poate afecta pe cei mai mulți dintre noi, percepând vibrații la accelerare pe Volkswagen Multivan. Această problemă poate fi ocazional greu de perceput, dar trebuie îngrijită. Vom începe așadar conținutul nostru cu originile acestor vibrații pe Volkswagen Multivan, apoi, cu soluțiile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Volkswagen Multivanul meu eliberează vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem conținutul nostru cu originile acestei forme de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot provoca acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Volkswagen Multivan doar când accelerez

Să luăm cel mai interesant caz pentru noi în acest conținut. Faptul că ajungi să simți tremurând pe Volkswagen Multivan în timpul perioadelor de accelerare, în acest scenariu va trebui să verificați starea diferitelor elemente deoarece un număr bun de elemente se pot afla la începutul acestor vibrații și indiferent dacă sunteți nefericit poate fi posibil și un amestec al mai multor dintre ele, iată lista cu piese auto care pot fi implicate.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Volkswagen Multivan este defect, poate provoca vibrații pe care le vei simți atunci când accelerezi în momentul în care acesta rulează.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va gestiona presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate deranja comportamentul turbo-ului dvs. și poate furniza vibrații pe care le puteți simți în timpul accelerației Volkswagen Multivan.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, consecința va fi aceeași, sursa de alimentare a turbo-ului tău va fi perturbată și comportamentul acestuia. Asigurați-vă că le verificați vizual starea.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volkswagen Multivan?

Primesc vibrații pe Volkswagen Multivan la accelerare și decelerare

Vom analiza acum situația în care simți vibrații pe Volkswagen Multivan atunci când accelerezi, dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar atunci când sunteți la ralanti pe Volkswagen Multivan, vă rugăm să consultați conținutul nostru dedicat acestei probleme pentru a vă rezolva problema. Dacă, în schimb, detectezi că Volkswagen Multivanul tău vibrează la accelerare dar și la oprire, iată lista de elemente de verificat:

 • Supapa EGR: Intr-adevar aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdari si afecta evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate face ca Volkswagen Multivan sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care reglează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va scoate la iveală cantitatea greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu fie rulând corect.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este înfundat, nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va afecta funcționarea Volkswagen Multivan, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată principalii factori declanșatori ai a Volkswagen Multivan care vibrează la accelerare

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Volkswagen Multivan? Ce pot sa fac?

În concluzie, în această ultimă secțiune, îți vom oferi posibilitățile care îți stau la dispoziție pentru a depăși aceste tremurături pe mașina ta atunci când accelerezi. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Volkswagen Multivan, îți va fi bine să controlezi toate piesele auto legate de el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, în general, problema nu vine tocmai de la turbo. Așa că asigurați-vă că vă verificați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Volkswagen Multivan în garaj.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este adesea ușor de accesat și ușor de dezasamblat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să îl curățați, pentru aceasta consultați conținutul nostru despre curățarea supapei EGR a unui Volkswagen Multivan.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese auto foarte delicate și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le afecta funcționarea. Folosește un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergi la un specialist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l doar. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui doar să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Multivan?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi originea vibrații la accelerare pe Volkswagen Multivan. Daca nu te simti in stare sa faci anumite operatiuni nu ezita sa mergi la mecanicul tau auto.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Multivan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Multivan.

Legătura cu publicația principală