Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Volkswagen Lupo, ce să faci?

Întâmpinarea de probleme la autovehiculul tău este cu adevărat frustrant, în plus, povara economică pe care o semnifică aceste complicații, mai trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Volkswagen Lupo nefuncțional și timpul petrecut pentru a detecta și rezolva defecțiunea. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin semnificative decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. Astăzi ne vom uita la un necaz care se poate întâmpla multora dintre noi, sentimentul vibrații la accelerare pe Volkswagen Lupo. Această problemă poate fi adesea complex de perceput, dar trebuie tratată. Vom începe în consecință articolul nostru cu rădăcinile acestor vibrații pe Volkswagen Lupo, apoi, cu soluțiile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Volkswagen Lupo meu produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem articolul nostru cu rădăcinile acestui tip de probleme pe mașina ta. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot declanșa acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Volkswagen Lupo doar când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în acest articol. Faptul că simți tremurând asupra lui Volkswagen Lupo în timpul fazelor de accelerare, în acest scenariu va trebui să verificați starea unor elemente deoarece mai multe elemente pot fi la sursa acestor vibrații și dacă sunteți sau nu nefericit ar putea fi posibilă și o combinație a mai multor dintre ele, aici este lista auto părți care pot fi în cauză.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Volkswagen Lupo este defect, este posibil să declanșeze vibrații pe care le veți simți atunci când accelerați în momentul în care este activat.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă eșuează, poate afecta performanța turbo-ului dvs. și poate genera vibrații pe care le puteți simți în timpul accelerației Volkswagen Lupo.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, efectul va fi același, alimentarea cu energie a turbo-ului dumneavoastră va fi întreruptă și performanța acestuia. Asigurați-vă că le verificați vizual starea.
Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Lupo?

Am vibrații pe Volkswagen Lupo la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra situației în care ajungi să simți vibrații pe Volkswagen Lupo atunci când accelerezi dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar când sunteți la ralanti pe Volkswagen Lupo, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru axat pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, totuși, observi că Volkswagen Lupo tău vibrează la accelerare dar și când este oprit, iată lista de lucruri de verificat:

 • Supapa EGR: Intr-adevar aceasta supapa care gestioneaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si perturba evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate declansa vibratiile Volkswagen Lupo la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: Injectoarele dvs. care reglează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va descărca o cantitate greșită de amestec și astfel va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod corespunzător.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este blocat, nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va perturba funcționarea Volkswagen Lupo, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată cei mai importanți factori declanșatori ai a Volkswagen Lupo care vibrează la accelerație

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Volkswagen Lupo? Ce pot sa fac?

Pentru a finaliza, în această ultimă parte, vă vom oferi soluțiile disponibile pentru a vindeca aceste tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de partea în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Volkswagen Lupo, îți va fi bine să controlezi toate piesele auto legate de el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și de cele mai multe ori necazul nu vine. mai exact de la turbo. Așa că nu uitați să vă verificați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Volkswagen Lupo la garaj.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este adesea ușor de accesat și ușor de demontat/curățat. Îl puteți verifica oricând și îl puteți curăța, pentru aceasta consultați articolul nostru despre curățarea supapei EGR a unui Volkswagen Lupo.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese auto foarte sensibile și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le perturba funcționarea. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un profesionist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l doar. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui doar să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Lupo, ce să fac?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi sursa vibrații la accelerare pe Volkswagen Lupo. Daca nu te simti in stare sa executi anumite operatiuni nu ezita sa mergi la atelierul tau de reparatii.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Lupo, aruncați o privire la categoria Volkswagen Lupo.

Legătura cu publicația principală