Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Volkswagen ID.3, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente pe mașina ta este cu adevărat deranjant, mai mult decât atât povara financiară pe care o reprezintă aceste complicații, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Volkswagen ID.3 nefuncțional și timpul petrecut pentru identificarea și remedierea avariei. Pe de altă parte, unele probleme sunt mai puțin grave decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. În acest articol ne vom uita la o problemă care poate apărea multora dintre noi, percepând vibratii la accelerare pe Volkswagen ID.3. Această problemă poate fi ocazional greu de perceput, dar trebuie rezolvată. Vom începe în consecință ghidul nostru cu originile acestor vibrații pe Volkswagen ID.3, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Volkswagen ID.3 produce vibrații când accelerează?

Deci, să începem ghidul nostru cu originile acestei forme de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot provoca acest tip de disconfort, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Volkswagen ID.3 doar când accelerez

Să luăm cel mai interesant caz pentru noi în acest ghid. Faptul că suferi tremurând pe Volkswagen ID.3 în timpul perioadelor de accelerare, în această împrejurare va trebui să verificați starea unor părți deoarece mai multe elemente pot fi la punctul de plecare al acestor vibrații și dacă sunteți sau nu nefericit ar putea fi și posibil un amestec al mai multor dintre ele, iată lista cu părți care pot fi în cauză.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Volkswagen ID.3 este defect, poate provoca vibrații pe care le veți simți atunci când accelerați în momentul în care acesta este în funcțiune.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va gestiona presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate perturba comportamentul turbo-ului dvs. și poate crea vibrații pe care ați putea ajunge să le simțiți în momentul accelerării Volkswagen ID.3. .

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, consecința va fi aceeași, alimentarea cu energie a turbo-ului tău va fi perturbată și comportamentul acestuia. Nu uitați să verificați vizual starea lor.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen ID.3

Am vibrații pe Volkswagen ID.3 la accelerare și decelerare

Vom analiza acum cazul în care ajungeți să simțiți vibrații pe Volkswagen ID.3 atunci când accelerați, dar și când sunteți la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar atunci când mergeți la ralanti pe Volkswagen ID.3, vă rugăm să aruncați o privire la ghidul nostru concentrat pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, totuși, identifici că Volkswagen ID.3 tău vibrează la accelerare dar și când este oprit, iată lista de elemente de verificat:

 • Supapa EGR: In realitate aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si perturba evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate face ca Volkswagen ID.3 sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va elibera cantitatea greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod eficient.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este blocat, nu va lăsa combustibilul să treacă eficient și, prin urmare, va perturba funcționarea Volkswagen ID.3, până la punctul de a genera vibrații în timpul accelerației.

Iată principalele motive ale a Volkswagen ID.3 care vibrează la accelerație

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Volkswagen ID.3? Ce pot sa fac?

Pentru a încheia, în această ultimă secțiune, vă vom oferi soluțiile disponibile pentru a vindeca aceste tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Volkswagen ID.3, îți va fi bine să controlezi toate piesele atașate la el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și de cele mai multe ori problema nu apare. provin direct de la turbo. Așa că asigură-te că verifică-ți senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Volkswagen ID.3 la atelier.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este în general ușor de accesat și ușor de demontat/curățat. Îl puteți examina și curăța oricând, pentru aceasta consultați ghidul nostru privind curățarea supapei EGR a unui Volkswagen ID.3.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte delicate și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le perturba funcționarea. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un expert.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, înlocuiți-l pur și simplu. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui pur și simplu să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen ID.4?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a localiza cauza vibrații la accelerare pe Volkswagen ID.3. Daca nu te simti in stare sa faci anumite proceduri nu ezita sa mergi la atelierul tau de reparatii.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen ID.3, aruncați o privire la categoria Volkswagen ID.3.

Legătura cu publicația principală